Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Mount Riley

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 16,19 Normale prijs € 18,60
Speciale prijs € 12,39 Normale prijs € 14,25
Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 12,60
Speciale prijs € 13,19 Normale prijs € 15,15
Speciale prijs € 10,19 Normale prijs € 11,70

Mount Riley Wijn

Wijngaarden Mount Riley wijnen

Mount Riley, opgericht in 1994, dankt zijn naam aan een van de rotsen van het puntige Richmond gebergte, dat uitkijkt over de Wairau vallei in Marlborough. Het ideale klimaat, de uitermate geschikte bodem en het hoge niveau van de productiemiddelen maken het mogelijk hier wijnen te produceren van een zeer hoog niveau. Dit uit zich mede in goede recensies in de internationale pers en diverse prijzen op internationale wijnproeverijen.

Mount Riley Sauvignon Blanc

Een absolute topper in het Mount Riley aanbod is de Sauvignon Blanc. Het geheim van Mount Riley Sauvignon Blanc zit hem in de perfecte kwaliteit van de druiven. Het is een zeer intense wijn, vol tropisch fruit en een zeer lange afdronk. De aanwezige frisse zuren maken de wijn zeer levendig en maken hem tot een perfecte begeleider van b.v. diverse visgerechten en salades. Na botteling is de wijn al drinkbaar en hij blijft op z'n best tot zo'n twee a drie jaar na de oogst. 

Mount Riley wijn bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Mount Riley Wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!