Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Veuve Clicquot

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 57,95 Normale prijs € 59,95
Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 64,95
Speciale prijs € 52,95 Normale prijs € 56,95

Veuve Clicquot Champagne kopen

Veuve Clicquot Champagne is gemakkelijk en voordelig te bestellen op onze webshop van budgetwijnen.nl. Bekijk ons uitgebreide assortiment met alleen de beste Veuve Clicquot Champagne tegen zeer scherpe prijzen. Veuve Clicquot is een bekende champagne en werd in 1772 opgericht door Philippe Clicquot, maar draagt de naam van Veuve Clicquot Ponsardin sinds de 19e eeuw en is gevestigd in Reims. Uiteindelijk kwam weduwe Nicole-Barbe Clicquot-Ponsardin (op nog maar 27-jarige leeftijd) er alleen voor te staan en heeft ze met hart en ziel aan de zaak gewerkt om dit te laten uitgroeien tot een prachtig bedrijf. In de omgeving van Reims en de wijde omtrek kreeg ze hierdoor de respectvolle bijnaam ‘La Grande Dame de la Champagne’ en dat is natuurlijk een heel groot compliment voor dit prachtige bedrijf. ‘Veuve’ is overigens het Franse woord voor ‘weduwe’.

Veuve Clicquot Brut

Veuve Clicquot Brut is één van de meest gedronken champagnes ter wereld en zit in een opvallende fles. Veuve Clicquot Brut is dan ook een heerlijke Champagne om iets feestelijks mee te vieren zoals bijvoorbeeld een jaarwisseling, een huwelijk, een nieuwe baan, een nieuw huis, of welke gelegenheid dan ook. Veuve Clicquot Brut heeft een stevige structuur en een volle en rijke smaak en is zeer geschikt om te drinken als aperitief, maar tevens heerlijk om te drinken bij bijvoorbeeld oesters, tapas en vis.

Veuve Clicquot Rose

Naast Veuve Clicquot Brut is er tevens Veuve Clicquot rose Champagne. Dit bestaat uit een blend van Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay druiven. Daarbij is er 14% rode wijn toegevoegd aan deze champagne wat de Veuve Clicquot rose zo bijzonder maakt. De Veuve Clicquot rose valt dan ook onder de toppers van de Champagne, met een wereldwijde bekendheid en populariteit. Dit is de ideale Champagne voor een feestelijke gelegenheid, maar tevens om als geschenk te geven aan een speciaal iemand, of om iets bijzonders te vieren, of dit nu om een privé of zakelijke aangelegenheid is.

Veuve Clicquot Demi Sec

Veuve Clicquot Demi Sec is een prachtige Champagne met een mooi evenwicht tussen zoet en fruit met een lange afdronk. De basis van de champagnes van Veuve Clicquot wordt gevormd door de Pinot Noir druif en wordt bij de Veuve Clicquot Demi Sec aangevuld met de Pinot Meunier druif waarbij 25% Vins de Reserve is toegevoegd. De toevoeging van suiker (45 gram per liter) geeft de Veuve Clicquot Demi Sec zijn lekkere zoete smaak mee met daarnaast een levendige frisheid en dit brengt deze champagne prachtig in balans.