Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Oude Kaap Wijnen

13 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,75
Speciale prijs € 5,19 Normale prijs € 5,95
Speciale prijs € 6,29 Normale prijs € 7,25
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 5,70
Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 5,70
Speciale prijs € 4,39 Normale prijs € 5,05
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 6,29 Normale prijs € 7,25
Speciale prijs € 5,79 Normale prijs € 6,65

Oude kaap wijn voordelig bestellen bij Budgetwijnen.nl

Budgetwijnen.nl heeft een selectie van de beste Oude Kaap wijnen voor u. De ruime selectie Oude Kaap wijnen vinden oorsprong in de Franschhoek Vallei. Deze vallei is perfect voor het produceren van kwaliteitswijnen en dat doet Oude Kaap dan ook. Voor de Oude Kaap wijnen heeft u de keuze uit het beste fruit van de gehele regio en men realiseert zich ook terdege dat de essentie van een goede wijn de kwaliteit van het fruit is.

Zuid-afrikaanse wijn

De wijnen van Oude Kaap vinden hun oorsprong in de mooie Franschhoek Vallei, daar waar het steile Groot Drakenstijn-gebergte al sinds 1693 een zeer belangrijke factor is voor de productie van kwaliteitswijnen.
Vastberadenheid, doorzettingsvermogen, passie en innovatie zijn al even lang als de speerpunten van Oude Kaap en deze erfenis leeft nu voort in de nieuwe generatie wijnmakers op dit daadkrachtige Estate.

Oude kaap witte wijn

Het eerste dat opvalt bij de witte wijn van Oude Kaap, is de frisheid. Daarom noemt men de Oude Kaap wijn ook wel de allemansvriend. Het is een wijn die bij veel mensen in de smaak valt en een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. Bij Oude Kaap witte wijn ruikt u veel fruit en de florale tonen vormen het geheel. Fris en fruitig!

Bekijk het grote aanbod Oude Kaap wijnen van Budgetwijnen en verras het bezoek met een heerlijk fris wijntje.