Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pago de Cirsus by Bodegas Inaki Nunez

7 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,19 Normale prijs € 9,40
Speciale prijs € 10,19 Normale prijs € 11,70
Speciale prijs € 13,19 Normale prijs € 15,15
Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 17,20
Speciale prijs € 11,19 Normale prijs € 12,85

Pago de Cirsus wijnen bestellen bij Budgetwijnen

De persoonlijke favoriet van onze wijnspecialisten is toch wel de Pago de Cirsus Oak Aged, een heerlijke combinatie van een moderne Merlot met de krachtige Shiraz en Tempranillo. Bestel eenvoudig en voordelig deze of andere Pago de Cirsus wijnen bij Budgetwijnen.

Pago de Cirsus Chardonnay

Naast de Pago de Cirsus Oak Aged, staat de Pago de Cirsus Chardonnay op nummer 2 bij onze wijnspecialisten. Deze heerlijke witte wijn is harmonieus en intens van smaak en heeft geuren van tropisch fruit, ananas, mango, avocado. Drink de wijn zomaar op een avond of combineer hem met vis en zeevruchten!

Wijnhuis Pago de Cirsus

De Pago de Cirsus wijnen zijn van het hoogste kwaliteitsniveau. De wijnen hebben een onderscheidend karakter ten opzichte van andere wijnhuizen door het terrein, het microklimaat en de druivensoorten die er worden gekweekt. 

Eigenaar Inaki Nunez bouwde in 2002 een nieuwe bodega en werkt nauw samen met wijnmaker Jean Marc Sauboua. Deze internationaal bekende oenoloog, die verantwoordelijk was voor de wijnen van Chateau Haut Brion in Bordeaux, streeft naar perfectie. Dit leidde tot diverse gouden medailles voor Pago de Cirsus. Een geweldige prestatie.