Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Panamera Cabernet Sauvignon

(0 reviews)
Deze rode wijn van het merk Panamera is afkomstig uit de wijnstreek Californie in Verenigde Staten. De Panamera Cabernet Sauvignon is gemaakt uit Cabernet Sauvignon druiven. Het smaakprofiel van deze rode wijn is vol & rond en past perfect bij rood vlees en wit vlees.
  • check Wijnland: Verenigde Staten
  • check Wijnstreek: Californie
  • check Druivensoort(en): Cabernet Sauvignon
  • check Smaakprofiel: Vol & Rond
  • check Lekker bij: Rood vlees, Wit vlees
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Panamera | Panamera Cabernet Sauvignon

Deze rode wijn van het merk Panamera is afkomstig uit de wijnstreek Californie in Verenigde Staten. De Panamera Cabernet Sauvignon is gemaakt uit Cabernet Sauvignon druiven. Het smaakprofiel van deze rode wijn is vol & rond en past perfect bij rood vlees en wit vlees. Deze fles Panamera Cabernet Sauvignon bevat 75 CL en is te bestellen in een meervoud van 6 flessen.

Panamera

Panamera maakt 4 premium wijnen met als focus zoveel mogelijk het karakter van California tot uitdrukking te brengen. De Panamera wijnen worden gemaakt door Steve Rued, wijnmaker op Rutherford Range in Nappa Valley.

Wijnen uit Verenigde Staten

De Panamera Cabernet Sauvignon is afkomstig uit Verenigde Staten. Van de oostkust tot de westkust van Amerika zijn er talloze wijngaarden die elk jaar ongeveer 20 miljoen hectoliter aan wijn produceren. Ongeveer 90% hiervan wordt geproduceerd in Californië, wat automatisch de belangrijkste wijn producerende staat van het land is. Met meer dan 1600 actieve wijnmakerijen is Amerika de vierde grootste wijnproducent ter wereld, na Italië, Frankrijk en Spanje. Er worden meer dan 60 verschillende druivensoorten geteeld op de wijngaarden van Amerika, die samen in totaal 200.000 hectare beslaan.

Wijnstreek Californie

Californië produceert heerlijke witte en rode wijn. De Napa regio produceert wijn van uitstekende kwaliteit zoals de Chardonnay- en Cabernet Sauvignon-wijnen. Ook vind je er heerlijke mousserende wijn. Daarnaast is Sonoma ook een belangrijk wijngebied in Californië. In deze omgeving vind je veel wijnhuizen die succesvol zijn. Hier presteert Sauvignon Blanc goed omdat er veel zonuren zijn en mist uit de Stille Oceaan. Het is de thuisbasis van enkele van de meest prestigieuze wijnen, waaronder Zinfandel en Cabernet Sauvignon.

Druivensoort

Zoals eerder vernoemd is deze Panamera Cabernet Sauvignon gemaakt uit Cabernet Sauvignon druiven. Hieronder staat meer informatie over deze druivensoort. Kenmerken van de Cabernet Sauvignon druif zijn dat de wijn in zijn jeugd 'hard' is door zijn forse tannine- en zuurgehalte. Daarom is een Cabernet Sauvignon wijn zeer gebaat bij lange fust- en fleslagering. De Cabernet Sauvignon geeft een wijn met dieprode kleur (paars in zijn jeugd), heeft een karakteristieke geur van zwarte bessen en cederhout en een lange houdbaarheid. In zijn ontwikkeling wordt deze wijn steeds milder en soepeler van karakter. Een rijpe Cabernet Sauvignon wijn is uiteindelijk heel subtiel, complex, krachtig en rijk.

Niet wat u zocht?

Is deze wijn niet wat u zocht? Bekijk dan eens de rest van ons ruime aanbod! Wij verkopen namelijk verschillende soorten rode wijn, witte wijn, rosé wijn, mousserende wijn, alcoholvrije wijn, biologische wijn, port, sherry, en dessertwijn. Kortom, voor ieder wat wils!
Meer informatie
Artikelnummer 2022000301K
Land Verenigde Staten
Wijnstreek Californie
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Smaakprofiel Vol & Rond
Serveertip Rood vlees, Wit vlees
Inhoud 75 CL
Productsoort Rode wijn
Merk Panamera
Jaargang 2021
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op