Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pasqua Prosecco Romeo & Juliet Wit

(0 reviews)

Deze prosecco van het merk Pasqua is afkomstig uit de wijnstreek Veneto in Italie. De Pasqua Prosecco Romeo & Juliet Wit is gemaakt uit Glera druiven. Het smaakprofiel van deze prosecco is bruisend & opwekkend en past perfect bij aperitief, pizza & pasta en salades. 

  • Wijnland: Italie
  • Wijnstreek: Veneto
  • Druivensoort(en): Glera
  • Smaakprofiel: Bruisend & Opwekkend
  • Lekker bij: Aperitief, Kaas, Pizza & Pasta
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pasqua | Pasqua Prosecco Romeo & Juliet Wit

Deze prosecco van het merk Pasqua is afkomstig uit de wijnstreek Veneto in Italie. De Pasqua Prosecco Romeo & Juliet Wit is gemaakt uit Glera druiven. Het smaakprofiel van deze prosecco is bruisend & opwekkend en past perfect bij aperitief, pizza & pasta en salades. Deze fles Pasqua Prosecco Romeo & Juliet Wit bevat 75 CL en is te bestellen per fles.

Pasqua

Pasqua wijn uit Italië is een erg populaire wijn die veel besteld wordt bij ons. Inmiddels is het de derde generatie van Pasqua die aan het roer staat van dit prachtige bedrijf, sinds 1925 in Veneto Italië. Hierbij zijn de sleutelwoorden kwaliteit, traditie, innovatie, onderzoek en passie.

Wijnen uit Italie

De Pasqua Prosecco Romeo & Juliet Wit is afkomstig uit Italie. Italië heeft veel verschillende klimatologische omstandigheden waar druiven kunnen groeien. Er is een klein verschil in temperatuur en regenval tussen het noorden en het zuiden, daarnaast speelt de ligging van de wijngaarden een belangrijke rol bij het bepalen van de kwaliteit van de wijn. Italië is al eeuwenlang een land van onafhankelijke regio's, met elk zijn eigen karakter. In de keuken, in de taal en in de wijnbouw. Desondanks heeft Italië altijd open gestaan voor invloeden van buitenaf, zoals blijkt uit de wijngaarden. Al met al heeft het land een enorme variëteit aan inheemse en internationale druivensoorten.

Wijnstreek Veneto

Eén van de kenmerken van wijn uit Veneto Italie is dat dit misschien wel de meest diverse regio van het land is, gezien het brede aanbod van de soorten Veneto wijn. Wijnregio Veneto is in absolute topvorm en dit betekent dat dit zeer hoogwaardige kwalitatieve wijnen geeft. Er wordt zelfs meer dan een miljard flessen wijn op jaarbasis geproduceerd waarin de kwaliteit wordt gewaarborgd.

Druivensoort

Zoals eerder vernoemd is deze Pasqua Prosecco Romeo & Juliet Wit gemaakt uit Glera druiven. Hieronder staat meer informatie over deze druivensoort. Glera, een van de bekendste druivenrassen van Italië, staat ook wel bekend als Prosecco. Glera, een Italiaanse druivensoort die alleen in Italië voorkomt, is het belangrijkste ingrediënt voor de Italiaanse mousserende wijn. Het is een neutrale druif met een mooie zuurgraad en is ideaal voor mousserende wijn. Lees ook eens onze blog voor meer informatie rondom de heerlijke Glera druif. 

Niet wat u zocht?

Is deze wijn niet wat u zocht? Bekijk dan eens de rest van ons ruime aanbod! Wij verkopen namelijk verschillende soorten rode wijn, witte wijn, rosé wijn, mousserende wijn, alcoholvrije wijn, biologische wijn, port, sherry, en dessertwijn. Kortom, voor ieder wat wils!

Meer informatie
Artikelnummer 52022100065E
Land Italie
Wijnstreek Veneto
Druivensoort Glera
Smaakprofiel Bruisend & Opwekkend
Serveertip Aperitief, Kaas, Pizza & Pasta
Inhoud 75 CL
Productsoort Prosecco
Merk Pasqua
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op