Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pergolino wijnen

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 5,30 Normale prijs € 6,15
Speciale prijs € 5,30 Normale prijs € 6,15
Speciale prijs € 5,30 Normale prijs € 6,15

Pergolino wijn

Betaalbare Pergolino wijnen

Cantina Valpantena is de producent van een reeks betaalbare wijnen; Pergolino Bianco, Pergolino Rosato en Pergolino Rosso. Het lijkt of deze ‘Cantina Sociale’ in een geschilderd landschap ligt, zo prachtig is de omgeving van Verona. En al eeuwenlang verbouwt men hier druiven. Valpantena betekent: ‘de Vallei van de Goden’, maar in Verona spreken ze liever over ‘de Vallei van de Wijnen’.

Wijnboeren sloegen in 1958 de handen ineen en richtten de Cantina op. Samen sterk! Anno nu vertegenwoordigt de Cantina Valpantena zo’n 300 wijnbouwers uit de omgeving en 150 olijfboeren die zich in 2003 aansloten.

Ingredienten Pergolino wijnen

Cantina Valpantena werkt met drie bijzondere producten, te weten: grappa, wijn en olijfolie. De wijnen van de Cantina zijn solide en betrouwbaar. Variërend van droge witte en rode wijnen tot krachtpatsers zoals de Amarones en de Reciotos. Voor rood gebruikt men onder andere Corvina, Rondinella en Molinara. Voor wit is het veel Garganega, Trebbiano en ook de Cortese.

Pergolino wijn bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Pergolino wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!