Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Rheingau

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 24,00 Normale prijs € 26,95
Speciale prijs € 16,95 Normale prijs € 18,35
Speciale prijs € 19,55 Normale prijs € 22,50

Rode wijn uit Rheingau kopen

Rode wijn uit Rheingau kopen doet u gemakkelijk en voordelig bij Budgetwijnen. Bekijk ons uitgebreide assortiment van rode wijn. Alleen de beste kwaliteit rode wijn uit Rheingau bieden wij tegen de scherpste prijs aan. Daarnaast werken wij met staffelkortingen waardoor uw voordeel behoorlijk kan oplopen.

Rode wijn uit Rheingau bestellen

Wilt u rode wijn uit Rheingau bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website www.budgetwijnen.nl hebben wij de lekkerste rode wijn uit Rheingau tegen de scherpste prijs.

Kenmerken rode wijn uit Rheingau

Eén van de kenmerken van rode wijn uit Rheingau is onder andere dat dit gebied één van de kleinste en interessantste wijngebieden van Duitsland is. Hier komen namelijk de beste Duitse wijnen vandaan. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel. De ligging van Rheingau is uniek. De Rijn die normaal van zuid naar noord stroomt, maakt bij Wiesbaden een zwenking naar het westen. De rivier vervolgt deze oost-west richting tot even voorbij het stadje Rüdesheim, over een lengte van 40 kilometer. Het wijngebied Rheingau ligt aan de noordelijke oever. De wijnstokken staan er dus pal op het zuiden. Bovendien is de Rijn er bijzonder breed, op sommige plaatsen meer dan 1 kilometer en fungeert er als spiegel voor de zon op de wijngaarden. Het gebied wordt beschermd tegen noordelijke wind door het Taunusgebergte. Hierdoor en dankzij de brede rivier die bij koud weer warmte kan afstaan, heeft de natuur er een soort broeikas gevormd die ideaal is voor wijnbouw.