Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Rheinhessen

8 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 49,45 Normale prijs € 52,95
Speciale prijs € 23,50 Normale prijs € 24,95
Speciale prijs € 14,20 Normale prijs € 15,95
Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 18,35
Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 13,75
Speciale prijs € 5,89 Normale prijs € 6,75
Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 5,70

Rode wijn uit Rheinhessen kopen

Wilt u rode wijn uit Rheinhessen kopen? Kijk dan eens op onze webshop van www.budgetwijnen.nl bijvoorbeeld de rode wijn van Gustavshof uit Rheinhessen. Dit wijnhuis ligt in het hart van Rheinhessen en dit wijnhuis wordt beheerd door de hele familie waarvan inmiddels de vierde generatie aan het roer staat. Sinds 2012 produceren zij hun wijnen zelfs volgens de biologisch dynamische richtlijnen van de ecologische wijnbouw. Dit zorgt voor kwalitatief hoogwaardige en lekkere rode wijn uit Rheinhessen.

Rode wijn uit Rheinhessen voordelig bestellen

Wilt u rode wijn uit Rheinhessen voordelig bestellen? Bekijk dan ons assortiment van Budgetwijnen. Rode wijn wordt voornamelijk gemaakt van de Spätburgunder in Ingelheim en omgeving. Over het algemeen zijn de wijnen uit Rheinhessen vriendelijk, eenvoudig en plezierig van aard. Ze moeten jong gedronken worden. Bij Budgetwijnen bieden wij alleen de beste kwaliteit van rode wijn aan tegen voordelige prijzen.

Kenmerken rode wijn uit Rheinhessen

Eén van de kenmerken van rode wijn uit Rheinhessen is dat dit gebied recht tegenover de Rheingau ligt en dus in het westen wordt begrensd door de Nahe. De wijnbouw van Rheinhessen vindt u in de driehoek tussen de steden Bingen, Mainz en Worms. Het klimaat van Rheinhessen is vrij zacht. In de zomer is er veel zon en weinig regen. In de winter komen er echter vaak zeer lage temperaturen voor en heeft men regelmatig te kampen met vorst. De bodemgesteldheid van Rheinhessen is zeer wisselend, hetgeen mede de grote variëteit in wijnen verklaart. Men komt er onder meer löss, kalk en mergel tegen.