Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Provence

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 25,75 Normale prijs € 27,95

De beste rode wijn uit Provence

De beste rode wijn uit Provence vindt u bij Budgetwijnen. Met name worden in dit gebied rosé wijnen gemaakt. Provence is de oudste wijnstreek van Frankrijk. De beste rode wijn uit Provence zijn aromatisch en wol van karakter. De bodem van de wijngaarden van rode wijn uit Provence is uiterst gevarieerd. Je ziet in deze streek bijna elke ondenkbare ondergrond: van leem tot zand, van kiezel tot graniet. De belangrijkste blauwe druivenrassen zijn Carignan, Cinsaut (Cinsault), Grenache, Mourvèdre en Tibouren.

De lekkerste rode wijn uit de Provence

De lekkerste rode wijn uit de Provence vindt u in ons assortiment van Budgetwijnen. Bekijk ons aanbod en geniet van de lekkerste rode wijn uit de Provence tegen zeer scherpe prijzen. In toenemende mate worden er kwaliteitsdruivenrassen zoals de Cabernet Sauvignon en de Syrah. De Cabernet Sauvignon biedt vaak uitstekende wijnen, ook in de Provence. Maar omdat hij niet streekeigen is, mag hij slechts in beperkte mate worden toegepast voor het verkrijgen van de ‘Appellation Provence Contrôlée’ (men brengt dergelijke wijnen dan vaak als een eenvoudige ‘Vin de Pays’, hetgeen in de praktijk weinig problemen oplevert, omdat dit soort wijnen hun weg wel vinden naar de kenners.

Voordelig rode wijn uit de Provence bestellen

Wilt u voordelig rode wijn uit de Provence bestellen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Wij hebben alleen de beste wijnen van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Bekijk ons volledige assortiment van rode wijn uit de Provence.