Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Breede River Valley

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 26,25 Normale prijs € 30,20
Speciale prijs € 32,50 Normale prijs € 37,40
Speciale prijs € 11,60 Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 12,35 Normale prijs € 14,20

Rode wijn uit Breede River Valley kopen

Wilt u rode wijn uit Breedekloof in de wijnstreek Breede River Valley kopen? Neem dan een kijkje op onze website op www.budgetwijnen.nl en bekijk ons assortiment van rode wijn uit Breede River Valley, tegen zeer scherpe prijzen.

Kenmerken rode wijn uit Breede River Valley

Enkele kenmerken van rode wijn uit Breede River Valley zijn onder andere dat er hier vier teeltgebieden zijn. Ongeveer 40% van alle Zuid-Afrikaanse wijnen wordt hier geproduceerd. De rode wijn wordt voornamelijk gemaakt van de Pinotage, Syrah, Merlot, Ruby Cabernet en Cabernet Sauvignon druif. Het klimaat van de regio Breede River Valley is dat het in de zomer warm en droog is, waardoor op veel plaatsen kunstmatige irrigatie van wijngaarden nodig is. Echter zijn de wintermaanden koel en in deze periode valt er voldoende regen en deze combinatie zorgt voor de juiste omstandigheden voor de rode wijn uit Breede River Valley. Het terrein bestaat uit verschillende hoogtes en terreinen van leisteen en kalksteen zorgen voor een diversiteit aan druiven

Rode wijn uit Breede River Valley voordelig bestellen

Wilt u rode wijn uit Breede River Valley voordelig bestellen? Ga dan naar onze webshop van Budgetwijnen. Wij bieden alleen de beste rode wijn, voordelig aan uit Breede River Valley. Aangezien wij alleen de beste rode wijn in ons assortiment hebben en in staat zijn zeer scherp in te kopen, vanwege onze goede banden met onze leveranciers en het nauwlettend volgen van de landelijke trends. Dit zorgt voor een inkoop voordeel en daar profiteert u uiteraard van mee.