Ron Abuelo Rum 7 Anos 0,70LTR

Ron Abuelo Rum 7 Anos is een heerlijke "Dark Rum". Met aroma's van verse honing komen naar voren bij het openen van de fles. Het smaakpalet bestaat uit zoete, warme tonen van karamel en toffee, die worden opgevolgd door appel bloesem en vanille. In de afdronk komen zijdezachte tonen van leer naar boven.
Normale prijs € 22,95 Speciale prijs € 19,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170122

Ron Abuelo 7Y is een heerlijke "Dark Rum". Deze rum heeft 7 jaar gerijpt in eikenhouten vaten. Aroma's van verse honing komen naar voren bij het openen van de fles. Het smaakpalet bestaat uit zoete, warme tonen van karamel en toffee, die worden opgevolgd door appel bloesem en vanille. In de afdronk komen zijdezachte tonen van leer naar boven.

Ron Abuelo Rum

Ron Abuelo rum wordt geproduceerd door 'Varela Hermanos SA' in Panama, Midden-Amerika. Dit bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1908 toen 'Don Jose Varela Blanco' de eerste suikerfabriek lanceerde, in de toen gevormde Republiek Panama. In 1935 begon het bedrijf sap van suikerriet te destilleren voor de productie van likeuren. Tot op het heden produceert het bedrijf een indrukwekkende reeks van producten die meer dan een miljoen dozen van likeuren en natuurlijk een sterke verscheidenheid aan rum bevat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Abuelo Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Ron Abuelo
Land Panama
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ron Abuelo Rum 7 Anos 0,70LTR
Uw waardering