Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Australie

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,90 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 7,45 Normale prijs € 8,65

De lekkerste Australische Rose

De lekkerste Australische Rose vindt u in ons assortiment op www.budgetwijnen.nl. Indien u 12 flessen afneemt of een bedrag besteedt van € 95,- is de verzending gratis binnen Nederland.

Soorten Australische Rose

Er zijn verschillende soorten Australische Rose. In ons assortiment vindt u De Bertoli Rose. Deze rose heeft een mooie donkerrode kleur en bevat een bouquet met aangename fruitige kenmerken van frambozen en kersen. De Bortoli Rose wordt gemaakt van de Cabernet Sauvignon druif en de Malbec druif. Deze volle en zachte rose past erg goed bij borrelhapjes, pizza & pasta’s en bij salades.

Kenmerken Australische Rose

Eén van de kenmerken van Australische Rose is onder andere dat deze het lekkerst is om gekoeld te drinken. Echter is Australië als wijnland meer bekend vanwege de rode en witte wijnen, maar de Australische Rose wordt steeds populairder. Overigens is Australië één van de zonnigste landen ter wereld en dat komt de wijnbouw alleen maar ten goede. Tevens bevat het land een rijke bodem en dit zorgt voor fruitige rose wijnen.

Australische Rose bestellen

Wilt u Australische Rose bestellen? Ga dan naar onze webshop van Budgetwijnen.nl en bestel uw favoriete Australische rose. Wij werken samen met een grote pakketaanbieder waarmee wij onze wijnen vervoeren. Hiervoor gebruiken wij speciale dozen die extra stevig zijn en die een vakverdeling bevatten, zodat er zo min mogelijk kans is op schades tijdens het transport. Zodra uw bestelling bij ons het pand verlaat ontvangt u automatisch de track en trace code waarin de te verwachte leverdatum en tijd vermeld staat. Uw pakket wordt bij u aan de deur afgeleverd. Uiteraard is het van belang een goede opslagcapaciteit in huis te hebben bij afname van grotere hoeveelheden. Het liefst in een donkere en koele ruimte zoals bijvoorbeeld een kelder of opbergkast.