Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bobal

12 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,39 Normale prijs € 7,35
Speciale prijs € 7,60 Normale prijs € 8,75
Speciale prijs € 6,90 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 6,65 Normale prijs € 7,65
Speciale prijs € 8,19 Normale prijs € 9,40
Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 27,95
Speciale prijs € 12,50 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 5,80 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85

De lekkerste Bobal Rose

Voor de lekkerste Bobal Rose bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide assortiment van de lekkerste Bobal Rose, niet alleen de lekkerste maar tevens van de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Indien u bij Budgetwijnen 12 flessen afneemt, of een bedrag besteedt van € 95,- is de bezorging gratis in Nederland. U bestelt bij ons uitsluitend wijnen van de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen en zo ook de lekkerste Bobal Rose. Profiteer van de scherpe prijzen. Aangezien wij samenwerken met een grote pakketdienst wordt uw bestelling aan huis geleverd. Wij gebruiken speciale verzenddozen met een interne vakverdeling, om zo mogelijke schades tijdens het transport zo veel mogelijk te beperken. Profiteer van het voordeel van online bestellen.

Kenmerken Bobal Rose

Eén van de kenmerken van Bobal Rose is dat de Bobal druif een inheemse Spaanse druivensoort is. In ons assortiment vindt u onder andere de Sovinos V Rose Valencia Magnum, Marques del Turia Bobal Rose, Sierra Salinas Bobal Rose of de Hoya de Cadenas Bobal Rose.

Sierra Salinas Bobal Rose

Sierra Salinas Bobal Rose is een frisse en fruitige rose wijn die gemaakt wordt van de Bobal druif en is afkomstig uit het Spaanse Valencia. Het bouquet bestaat uit peerdrups en frambozen en bevat een frisse afdronk. Sierra Salinas Bobal Rose is heerlijk om te drinken bij rood vlees gerechten, bij salades of gerechten met wit vlees.

Marques Turia Bobal Rose

Marques del Turia Bobal Rose is tevens afkomstig uit het Spaanse Valencia en wordt uiteraard gemaakt van de Bobal druif. Deze frisse en fruitige rose is lekker bij een borrelhapje, bij een kaasplankje en bij gevogelte gerechten. Het lekkerst is om rose gekoeld te drinken en als het kan op een zonnig terras, waardoor de smaakintensiteit het best tot zijn recht komt.