Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bordeaux

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 17,95
Normale prijs € 20,65
Speciale prijs € 13,45
Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 11,45
Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 6,70
Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 6,49
Normale prijs € 7,45

De beste Bordeaux Rose

De beste Bordeaux rose vindt u in ons assortiment. Indien u 12 flessen bij ons afneemt of een bedrag van € 95,- besteedt is de verzending gratis binnen Nederland. In samenwerking met een grote pakketaanbieder wordt uw bestelling aan de deur geleverd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakket volgen zodat u weet wanneer en hoe laat uw favoriete Bordeaux Rose geleverd wordt. Uiteraard gebruiken wij speciale verzenddozen. Dit betekent dat naast dat dit extra stevige dozen zijn er tevens een vakverdeling is, zodat de flessen veilig kunnen worden getransporteerd.

Soorten Bordeaux Rose

Er zijn diverse soorten Bordeaux rose. Rose wordt gemaakt van verschillende blends, met name uit de Bordeaux zoals van de Cabernet Franc druif, de Cabernet Sauvignon of Merlot druif. Wat de verschillende soorten Bordeaux Rose met elkaar gemeen hebben is dat deze frisse en fruitige wijnen leveren. Het lekkerst is om Bordeaux Rose gekoeld te drinken. Bordeaux rose is over het algemeen lekker bij lichte gerechten zoals salades, wit vlees of gevogelte.

Kenmerken Bordeaux Rose

Eén van de kenmerken van Bordeaux Rose is dat het gebied Bordeaux eigenlijk voornamelijk rode wijn produceert in plaats van rose wijn. Toch is de rose afkomstig uit de Bordeaux van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment vindt u onder andere Petit Baron Rose (No Added Sulfites), Grand Theatre Bordeaux Rose en Chateau Les Fontenelles Bergerac Rosé.

Rose Bordeaux bestellen bij Budgetwijnen.nl

Rose Bordeaux bestellen bij Budgetwijnen.nl betekent wijn van de beste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Bestel gemakkelijk en voordelig uw favoriete Rose uit de Franse Bordeaux en profiteer van de scherpe prijzen. Dit komt door de nauwe banden met onze leveranciers en het nauwlettend volgen van de landelijke ontwikkelingen en trends. Aangezien wij geen extra kosten hoeven maken voor bijvoorbeeld fysiek winkelpersoneel of etalagekosten kunnen wij onze verkoopprijzen zeer scherp houden en daar profiteert u uiteraard van mee. Het voordeel van online bestellen is dat u uw huis niet eens uit hoeft voor uw favoriete wijn. Uiteraard is het wel verstandig thuis een goede opslagcapaciteit te hebben om de wijn zo lang mogelijk goed te kunnen houden. Het liefst op een donkere en koele plek.