Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Corsica

1 product
Sorteer op

De beste Corsica rose 

De beste Corsica rose vindt u in ons assortiment. Wij bieden enkel kwaliteitswijnen van de hoogste kwaliteit en tevens de beste rose wijn. Vanwege onze gunstige positie op de wijnmarkt en daarmee de fijne en jarenlange samenwerking met onze leveranciers zorgt voor scherpe inkoopprijzen. Daarbij houden wij elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen en wensen vanuit onze klanten als de landelijke trends. Door goede onderlinge afspraken kunnen wij de beste rose wijn inkopen tegen zeer scherpe prijzen en daar profiteert u als klant van mee.

Soorten Corsica rose

Wij hebben de Terra Antica Rose Grenache Niellucciu  in ons assortiment. Terra Antica Rose Grenache Niellucciu is een heerlijke rose wijn afkomstig van het prachtige eiland Corsica. De combinatie van de Grenache druif en de Nielluccio druif zorgt voor een zonnige en frisse fruitigheid. De wijn opent met heerlijke elegante aroma’s van rode bessen, grenadine en rozenknoppen. Een mild karakter maar toch vol van smaak.

Corsica rose bestellen bij budgetwijnen

De distilleerderij Terra Antica is gelegen op het eiland van de schoonheid, Corsica. Hier is een perfect klimaat voor het produceren van wijn, met warme dagen, koele nachten en af en toe een fikse regenbui. Het eiland staat bekend om de kruidigheid van haar grond, door de begroeiing van maquis. De wijnen van Terra Antica zijn van hoogwaardige kwaliteit en geproduceerd onder de beste omstandigheden, zo worden de druiven in de nacht geoogst, zodat vroegtijdige oxidatie voorkomen kan worden. Wilt u Corsica rose bestellen? bestel gemakkelijk en voordelig bij budgetwijnen.nl.