Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Gascogne

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,90
Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 10,90
Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 6,65
Normale prijs € 7,65
Speciale prijs € 6,30
Normale prijs € 7,25

De beste Cotes de Gascogne Rose

De beste Cotes de Gascogne Rose vindt u uiteraard in ons assortiment. Indien u bij ons 12 flessen bestelt of een bedrag besteedt van € 95,- is de bezorging gratis in Nederland. In ons assortiment vindt u enkel de beste Cotes de Gascogne Rose van de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Aangezien wij een webshop zijn hebben wij geen extra kosten voor wat betreft winkelpersoneel of fysieke etalagekosten. Hierdoor kunnen wij onze kosten laag houden en daardoor de verkoopprijs scherp aanbieden en daar profiteert u van mee. U bestelt gemakkelijk en voordelig online en uw bestelling wordt bij u thuis geleverd.

Kenmerken Cotes de Gascogne Rose

Eén van de kenmerken van Cotes de Gascogne Rose is dat dit uit het zuidwesten van Frankrijk komt. Dit wordt ook wel de Sud-Ouest genoemd. Hier wordt voornamelijk witte wijn geproduceerd en in mindere mate rose. Echter is de rose die hier geproduceerd wordt van hoge kwaliteit en valt dan ook onder één van onze top rose wijnen die wij in ons assortiment hebben uit Cotes de Gascogne.

Soorten Cotes de Gascogne Rose

Wij hebben enkele soorten Cotes de Gascogne Rose in ons assortiment waaronder de Jean des Vignes rose (1 liter) en de Colombelle Selection Gascogne Rose. Jean des Vignes rose (1 liter) wordt gemaakt van een blend bestaande uit de Cabernet Sauvignon druif, de Gamay druif en de Merlot druif. Deze frisse en fruitige rose is heerlijk om te drinken bij borrelhapjes, frisse salades of bij visgerechten. Colombelle Selection Gascogne Rose bestaat uit een blend van de Cabernet Sauvignon druif, de Merlot druif en de Tannat druif. Deze frisse en fruitige rose wijn past bij een heerlijke frisse salade, bij lekkere tapas gerechtjes en bij visgerechten. Uiteraard komt rose wijn het beste tot zijn recht door dit gekoeld te drinken.