Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Rhone

7 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,90 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 13,75
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 11,50 Normale prijs € 12,95

De lekkerste Cotes du Rhone Rose

De lekkerste Cotes du Rhone Rose vindt u in ons assortiment. Bestel gemakkelijk en voordelig de lekkerste Cotes du Rhone Rose. In ons assortiment bieden wij enkel hoogwaardige kwaliteitswijnen aan. Vanwege het feit dat wij een webshop zijn hebben wij geen extra kosten als het gaat om fysiek winkelpersoneel of fysieke etalagekosten. Daarnaast hebben wij goede banden met onze leveranciers waardoor door de landelijke ontwikkelingen wij elkaar op de hoogte houden en op die manier scherp kunnen inkopen. Door wederzijds meedenken betekent dit dat wij tevens onze verkoopprijzen scherp kunnen aanbieden en daar profiteert u als klant van mee.

Soorten Cotes du Rhone Rose

Er zijn verschillende soorten Cotes du Rhone Rose. Bijvoorbeeld de populaire Chateau de Valcombe Prestige Pastel Rose. Deze bleekroze gekleurde rose wijn wordt gemaakt van Syrah en Viognier druiven. Deze wijn is heerlijk om als aperitief te drinken, maar past tevens goed bij salades of wit vleesgerechten.

Kenmerken Cotes du Rhone Rose

Eén van de kenmerken van Cotes du Rhone Rose is dat dit wellicht voor u ietwat vreemd in de ogen klinkt aangezien het Rhone gebied voornamelijk rode wijnen produceert. Rose wordt in het Rhone gebied dan wel in mindere mate geproduceerd, maar de rose die er wordt geproduceerd is van een fantastische kwaliteit.

Rhone Rose bestellen bij Budgetwijnen.nl

Rhone Rose bestellen bij Budgetwijnen.nl betekent de beste wijn van de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Ontdek ons uitgebreide assortiment van absolute top wijnen die met zorg zijn samengesteld. Indien u bij ons 12 flessen afneemt, of bij een besteding van € 95,- is de verzending gratis (binnen Nederland). Bestel gemakkelijk en voordelig uw favoriete Rhone Rose. Zorg wel voor voldoende opslagcapaciteit thuis om uw wijn zo lang mogelijk goed te houden. Het liefst in een donkere en koele ruimte.