Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Sud Ouest

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 5,89
Normale prijs € 6,95

De beste Rose uit Sud Ouest

De beste Rose uit Sud Ouest vindt u in ons assortiment. Frankrijk staat wereldwijd bekend als één van de belangrijkste wijnlanden. Dit geldt dus ook voor de rose afkomstig uit dit prachtige gebied.

Kenmerken Rose uit Sud Ouest

Eén van de kenmerken van Rose uit Sud Ouest is dat hier prachtige rose wijnen worden geproduceerd van zeer goede kwaliteit. In ons assortiment vindt u onder andere de Oceanide Rose en de Tarani Gamay Rose. Oceanide Rose wordt gemaakt van een blend van de Cabernet Sauvignon, Pinenc en de Tannat druif. Deze frisse en fruitige rose is heerlijk bij een borrelhapje, bij schaal & schelpdieren en bij visgerechten. Tarani Gamay Rose is helder lichtroze van kleur en wordt gemaakt van de Gamay druif. Deze fruitige en frisse rose is heerlijk bij frisse salades, schaal & schelpdieren en bij heerlijke visgerechten.

Soorten Rose uit Sud Ouest

Er zijn verschillende soorten Rose uit Sud Ouest. Bekijk ons assortiment en bestel gemakkelijk en eenvoudig uw favoriete rose uit het Franse Sud Ouest. Indien u bij ons 12 flessen afneemt of een bedrag van € 95,- besteedt is de bezorging gratis binnen Nederland.