Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Nederland

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De lekkerste Rose uit Nederland

De lekkerste Rose uit Nederland vindt u uiteraard in ons assortiment op www.budgetwijnen.nl. Het aanbod is niet groot, maar wel van hoogwaardige kwaliteit. Indien u bij ons een bestelling plaatst en 12 flessen afneemt, of een bedrag besteedt van € 95,- is de verzending gratis (binnen Nederland). U bestel gemakkelijk en voordelig online de lekkerste rose uit Nederland. Aangezien wij goede banden hebben met onze leveranciers en de landelijke trends en ontwikkelingen op de voet volgen kunnen wij zeer scherp inkopen. Daarnaast is vanwege het feit dat we een webshop zijn, we geen extra kosten hebben ten aanzien van fysiek winkelpersoneel of fysieke etalagekosten. Door deze besparing kunnen wij onze verkoopprijs tevens scherp aanbieden en daar profiteert u van mee. Wij werken samen met een grote pakketaanbieder die de pakketten bij u aan huis levert. U ontvangt vooraf een track en trace code zodat u het pakket kunt volgen.

Soorten Nederlandse Rose

In ons assortiment vindt u enkele soorten Nederlandse Rose waaronder de Rose van Bi’j de Regge. Deze Nederlandse Rose bestaat voor 60% uit Regent druiven en 30% uit Rondo druiven. Deze rose is erg lekker om te drinken bij frisse salades. Echter dient deze stevige rose niet te koud te worden gedronken. Daarnaast hebben wij Sueterie Rose in ons assortiment. Deze Nederlandse Rose bestaat uit een blend van vroegrijpe Regent druif, de Pinotin en de Cabernet Cortis druif. Deze prachtige rose is afkomstig uit het Bentelose Hof van Twente.

Kenmerken Nederlandse Rose

Eén van de kenmerken van Nederlandse Rose is dat het aanbod niet heel groot is. Uiteraard komt dit omdat Nederland niet bepaald een wijnland is. Maar de rose wijnen die er zijn, zijn van zeer hoge kwaliteit. Juist omdat het een kleine markt betreft en de concurrentie erg groot is, is kwaliteit de sleutel naar succes voor de Nederlandse wijnboeren.