Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Nieuw-Zeeland

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De beste Rose Nieuw Zeeland

De beste Rose uit Nieuw Zeeland vindt u bij Budgetwijnen.nl. Ontdek ons prachtige aanbod van de beste kwaliteit rose uit Nieuw Zeeland. Indien u 12 flessen afneemt of bij een besteding van € 95,- is de verzending binnen Nederland gratis. U bestelt dan ook gemakkelijk en voordelig de beste rose uit Nieuw Zeeland via onze webshop. Wij werken samen met een pakketdienst waarmee wij gebruik maken van speciale verzenddozen, die zijn extra stevig en hebben een vakverdeling om zo de beste rose uit Nieuw Zeeland zo goed mogelijk te kunnen vervoeren en mogelijke schades te beperken. Zodra uw pakket verzonden is ontvangt u de track en trace code waarop te zien is wanneer en hoe laat uw pakket zal worden bezorgd.

Soorten Rose Nieuw Zeeland

Er zijn diverse soorten Rose afkomstig uit Nieuw Zeeland. Bijvoorbeeld de Misty Cove Pippa Rosé Sparkling. De Misty Cove Pippa Rosé Sparkling is afkomstig uit Marlborough en wordt gemaakt van de Pinot Noir druif. Deze mousserende rose wijn is heerlijk om te drinken als aperitief en past tevens goed bij borrelhapjes, en schaal & schelpdieren.

Kenmerken Rose uit Nieuw Zeeland

Eén van de kenmerken van rose uit Nieuw Zeeland is dat in dit land voornamelijk witte wijn wordt geproduceerd. Voor het produceren van rosé wordt dan met name de Pinot Noir druif toegepast. Ontdek de kwalitatief hoogwaardige rose uit Nieuw Zeeland die u vindt in ons assortiment.