Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Campo de Borja

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 5,70

Spaanse Rose uit Campo de Borja kopen

Wilt u Spaanse Rose uit Campo de Borja kopen? Bekijk dan onze webshop en profiteer van de scherpe prijzen die wij aanbieden van de beste kwaliteit wijnen. Indien u 12 flessen afneemt of bij een besteding van € 95,- zijn de bezorgkosten gratis (binnen Nederland). Vanwege de goede banden met onze leveranciers en het op de voet volgen van de landelijke trends en ontwikkelingen zijn wij in staat zeer scherp Spaanse Rose uit Campo de Borja in te kunnen kopen. Vanwege het feit dat wij een webshop zijn hebben wij geen extra kosten voor wat betreft fysieke winkelpresentatie of winkelpersoneel. Hierdoor kunnen wij onze kosten laag houden en dit betekent dat wij zeer scherpe verkoopprijzen kunnen hanteren en dat is voor u als klant erg interessant. Tevens wordt uw bestelling bij u aan huis geleverd, zodat u uw huis niet eens meer uit hoeft voor het kopen van uw favoriete Spaanse Rose uit Campo de Borja.

Kenmerken Spaanse Rose uit Campo de Borja

Eén van de kenmerken van Spaanse Rose uit Campo de Borja is onder andere dat dit gebied zijn D.O. (Denominacion de Origen) sinds 1980 heeft gekregen. Dit gebied produceert stevige wijnen met uitgesproken krachtige fruit aroma’s.

Soorten Spaanse Rose uit Campo de Borja

Er zijn verschillende soorten Spaanse Rose wijnen uit Campo de Borja. Wij hebben een echte topper in ons assortiment, namelijk de Vina Ainzon Garnacha Rose. Dit is een intens fruitige rose met een aardbei rode kleur. De smaak is zacht en aangenaam met tonen van rijp fruit zoals bosaardbeien en frambozen. Vina Ainzon Garnacha Rose wordt gemaakt van de Grenache druif en is erg lekker bij borrelhapjes, tapas en vis. Ontdek deze prachtige rose en profiteer van de scherpe prijs.