Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Catalunya

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 12,35 Normale prijs € 14,20
Speciale prijs € 8,35 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 4,30 Normale prijs € 5,00
Speciale prijs € 8,45 Normale prijs € 9,50

Spaanse Rose uit Catalunya kopen

Indien u Spaanse Rose uit Catalunya wilt kopen bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Ontdek onze top rose wijnen die wij zeer scherp aanbieden. We spreken hierbij over hoogwaardige kwaliteitswijnen. Bij afname van 12 flessen of bij een besteding van € 95,- is de bezorging binnen Nederland gratis. In samenwerking met een grote pakketdienst wordt uw bestelling aan huis geleverd. U ontvangt op de dag dat uw pakket ons pand verlaat de track en trace code zodat u uw bestelling online kunt volgen. Vanwege de goede banden met onze leveranciers en het nauwlettend volgen van de landelijke ontwikkelingen en trends kunnen wij zeer scherp inkopen. Wij kunnen omdat wij een webshop zijn de kosten laag houden en om die reden de verkoopprijs tevens laag houden en daar profiteert u van mee.

Soorten Spaanse Rose uit Catalunya

Er zijn verschillende soorten Spaanse Rose wijnen uit Catalunya. In ons assortiment vindt u onder andere de Torres Mas Rabell Rosado, Finca Don Gavarre Rosado (voorheen Don Juan Rosado) en de Torres De Casta Rosado. Torres Mas Rabell Rosado wordt gemaakt van de Carinena en de Garnacha druif. Deze rose past erg goed bij borrelhapjes, tapas en visgerechten. Finca Don Gavarre Rosado (voorheen Don Juan Rosado) wordt gemaakt van de Grenache druif en past goed bij borrelhapjes, tapas en vis. Torres De Casta Rosado wordt gemaakt van de Carinena en de Grenache druif en is erg lekker bij visgerechten, tapas of een heerlijke frisse salade.

Kenmerken Spaanse Rose uit Catalunya

Eén van de kenmerken van Spaanse Rose uit Catalunya is onder andere dat deze wijnen meestal donker van kleur zijn en vooral fruitig van smaak zijn. Naast dat er gebruik wordt gemaakt van Carinena en Garnacha druiven wordt tevens de Tempranillo druif toegepast.