Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Penedes

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 13,90 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 9,75 Normale prijs € 11,20

De lekkerste Penedes Rose

Voor de lekkerste Penedes Rose bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons prachtige aanbod van de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Bij afname van 12 flessen of bij een besteding van € 95,- is de bezorging binnen Nederland gratis. Wij werken samen met een grote pakketaanbieder waarmee wij de flessen in speciale dozen vervoeren. Deze dozen zijn extra stevig en voorzien van een vakverdeling zodat mogelijke schades tijdens het transport zoveel mogelijk worden beperkt. Zodra uw bestelling bij ons de deur uit gaat ontvangt u automatisch de track en trace code waarmee u uw pakket kunt volgen. Hiermee kunt u zien wanneer en hoe laat uw pakket geleverd zal worden. Het wordt dan bij u aan de voordeur afgeleverd. Wij hanteren scherpe prijzen vanwege het feit dat we een webshop zijn en daardoor de kosten laag kunnen houden, aangezien wij niet te maken hebben met extra winkelpersoneel of etalagekosten.

Kenmerken Penedes Rose

Eén van de kenmerken van Penedes Rose is dat dit afkomstig is uit het Spaanse Penedes gebied. Het Spaanse Penedes gebied is onderverdeeld in verschillende wijnregio’s en dit heeft te maken met de diverse hoogteverschillen in dit gebied. De verschillende hoogtes in dit gebied zorgt voor een diversiteit van verschillende druivensoorten en daarmee verschillende wijnsoorten.

Soorten Penedes Rose

In ons assortiment vindt u enkele soorten Penedes Rose waaronder de Jean Leon 3055 Rose en de Oniric Rosat Penedes Rose. Jean Leon 3055 Rose wordt gemaakt van de Pinot Noir druif en is fris en fruitig. Deze heerlijke rosé past erg goed bij borrelhapjes en salades en is tevens een goed aperitief. Oniric Rosat Penedes Rose is fris en fruitig en is tevens een heerlijke rose om als aperitief te drinken. Daarnaast past deze wijn erg goed bij borrelhapjes en schaal & schelpdieren.