Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Verdejo

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 8,95

Verdejo Rose bestellen

Indien u Verdejo Rose wilt bestellen bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Indien u bij ons 12 flessen bestelt of bij een besteding van € 95,- is de verzending binnen Nederland gratis. Wij werken samen met een grote pakketaanbieder die uw bestelling aan huis levert. Wij gebruiken speciale verzenddozen, die extra stevig zijn en voorzien zijn van een vakverdeling. Hierdoor blijft de kans op schade tijdens transport zo klein mogelijk. Nadat uw bestelling ons pand heeft verlaten ontvangt u de track en trace code zodat u uw pakket kunt volgen. Bestel gemakkelijk online voordelig uw favoriete Verdejo Rose en profiteer van het voordeel van online bestellen. Omdat wij een webshop zijn, hoeven wij geen extra kosten te maken als het gaat om fysieke winkelpresentatie of winkelpersoneel. Dit stelt ons in staat scherp te kunnen inkopen, tevens vanwege de nauwe banden met onze leveranciers en het op de voet volgen van landelijke trends en ontwikkelingen.

Kenmerken Verdejo Rose

Eén van de kenmerken van Verdejo Rose is dat dit afkomstig is uit Spanje. De Verdejo is een witte druivensoort die in Spanje wordt geteeld. Verdejo is afgeleid van het Spaanse woord ‘verde’ dat groen betekent. Vrij logisch aangezien de Verdejo druif een groene kleur heeft.

Herkomst Verdejo Rose

De herkomst van Verdejo Rose ligt in Spanje uit de wijnstreek Castilla Y Leon.

Nebla Verdejo Rose

Nebla Verdejo Rose vindt u in ons assortiment. Deze frisse en fruitige rose is zalmroze van kleur en bevat een bouquet van tropisch fruit met een vleugje venkel, aangevuld met de frisse zuren van rode bessen. Nebla Verdejo Rose past erg goed bij salades, visgerechten en wit vlees gerechten. Nebla betekent in het Spaans ‘mist’ en deze naam is ontstaan vanuit de mist die ’s ochtends vaak in de wijngaarden hangt.