Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Californie

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,50

De lekkerste Zinfandel Rose California

De lekkerste Zinfandel Rose California vindt u in ons assortiment van www.budgetwijnen.nl. De zeer populaire wijnen van Barefoot zijn kwalitatief hoogwaardig en erg lekker. Deze wijnen komen uit de zonnige staat Californië uit de Verenigde Staten. Maar liefst 90% van de wijnen uit de Verenigde Staten komen uit Californië en daarmee zijn is de Zinfandel Rose California zeer populair. Deze rose bestelt u zeer voordelig en gemakkelijk bij Budgetwijnen. U profiteert nog eens extra bij afname van meerdere flessen door middel van onze staffelkortingen die wij toepassen. Het voordeel van online bestellen is dat u de deur hier niet eens voor uit hoeft.

Soorten Barefoot rose uit Californie

Er zijn diverse soorten Barefoot rose uit Californie waaronder de White Zinfandel rose, de Pink Moscato rose en de Pink Pinot Grigio rose. Allemaal kwalitatief hoogwaardige rose wijnen uit van Barefoot wijnen. Van zoet tot droog. Barefoot rose uit Californie bestaat uit 3 soorten en dat betekent dat er voor ieder wat wils is. Want het motto van Barefoot is ‘Het leven is leuker als we samen zijn’.

Barefoot rose White Zinfandel

Barefoot rose White Zinfandel is een fruitige wijn met een tropisch karakter vol met aroma’s van perzik, ananas, peren en aardbeien. Dit is een heerlijke wijn om lekker koud te drinken op een zonnig terras. Deze tamelijk zoete is lekker om te drinken bij kaas of vers fruit.

Barefoot Pink Moscato

Barefoot Pink Moscato is fruiting met aroma’s van bosbes, granaatappel, tonen van kers, sinaasappel en jasmijn. Dit is een zoete, verfrissende en fijne rosé. Indien u houdt van zoete rose wijnen dan is dit echt een aanrader. Deze veelzijdige rose past bij harige hapjes, verse aardbeien met slagroom of Aziatische gerechten.

Barefoot Pink Pinot Grigio

Barefoot Pink Pinot Grigio is een fruitige, zachte en milde rosé met smaken van frisse appels, perziken en frambozen. De Barefoot Pink Pinot Grigio is erg lekker om koud te drinken op een zonnige dag op het terras. Daarnaast is dit erg lekker om zo te drinken, maar past het ook goed bij gerechten met zeevruchten. De Barefoot Pink Pinot Grigio is een droge wijn in vergelijking tot de zoete Pink Moscato en de White Zinfandel.