Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Samos wijn is afkomstig van een Grieks eiland, genaamd Samos. De wijnen worden gemaakt door ware experts die door de eeuwen heen veel ervaring hebben opgebouwd. Ze zijn experts in het verzamelen van de druiven en deze om te zetten in goed gebalanceerde wijnen. Voor deze unieke wijnen hoef je niet af te reizen naar het Griekse eiland, de populariteit ligt ook ver buiten Griekenland. In Nederland kun je deze heerlijke wijnen krijgen bij vele slijterijen.

Griekse Samos wijn kopen

Griekse Samos wijn koopt u eenvoudig en snel bij Budgetwijnen.nl. Het Griekse Samos staat bekend om de mooie stranden, vele wandelroutes, fantastische bergen en natuurlijk de Griekse Samos wijn. Samos wijn wordt vaak bij het dessert geserveerd, maar kan eventueel ook zo gedronken worden. Geniet van de Griekse zon, een Grieks dessert en niet te vergeten een heerlijke Samos wijn.

Zoete Griekse wijn Samos

Van het Griekse eiland Samos komt de zoete griekse wijn, genaamd Samos. De wijn wordt gemaakt van 100% Muscat druiven. Muscat is een druivensoort die veelal wordt gebruikt voor edelzoete dessertwijnen. Samos heeft aroma's van gedroogd fruit als peer, rijpe meloen en abrikoos. Deze Griekse zoete wijn heeft de kleur van sinaasappel en koper.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken