Tarani La Reserve

Tarani La Reserve Cahors Malbec

De Bortoli Reserve Cabernet Sauvignon

De Bortoli Reserve Cabernet Sauvignon

The Chocolate Block MAGNUM

The Chocolate Block is een geheel eigen wijn binnen Boekenhoutskloof. Het komt voort uit het project om de potentie van nieuwe percelen te ontdekken. Voorop staat het produceren van een wijn van wereldklasse. Heerlijk donker bosfruit en zelfs wat bloesem. The Chocolate Block heeft een goede zuurgraad en heerlijke rijpe tannines.

The Chocolate Block is nu ook verkrijgbaar in magnum (150 cl.)

The wine with secrets to keep!

Normale prijs € 54,95 Speciale prijs € 48,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1101627
  • Koop 3 voor € 47,95 per fles
  • Koop 6 voor € 47,45 per fles

The Chocolate Block is een geheel eigen wijn binnen Boekenhoutskloof. Het komt voort uit het project om de potentie van nieuwe percelen te ontdekken. Voorop staat het produceren van een wijn van wereldklasse. De druiven komen van percelen die op verschillende locaties liggen. De Grenache komt van zeer oude stokken (de oudste stokken van Zuid-Afrika) die op een zanderige ondergrond staan. Dit zorgt voor perfecte rijping van de druiven. De Cinsault komt weer van granieten bodems. Uiteindelijk worden de verschillende druiven bij elkaar gebracht voor een unieke blend waarbij Syrah de belangrijkste druif is.

De naam doet vermoeden dat de wijn een echte blockbuster is. Veel van alles met duidelijke pure chocolade tonen. In de praktijk valt dit mee. De wijn is niet vermoeiend en heeft genoeg frisheid. Proeven we iets van Europa hierin terug? In de geur mooie tonen van specerijen en pruimen. Heerlijk donker bosfruit en zelfs wat bloesem. De wijn heeft een goede zuurgraad en heerlijke rijpe tannines.

The Chocolate Block is heerlijk met een malse steak van de grill of pittige Charcuterie. Leg de wijn Voor het drinken een half uurtje in de koelkast om het fruit nog wat beter naar voren te krijgen.

The Chocolate Block is nu ook verkrijgbaar in magnum (150 cl.)

The wine with secrets to keep!

Meer informatie
Alcoholpercentage 14,0%
Spijscombinatie Gegrild vlees, Harde Kazen, Rood vlees, Wild
Drinkmoment(en) Diner, Iets te vieren
Inhoud 75 cl.
Wijnland Zuid-Afrika
Wijnstreek Western Cape
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:The Chocolate Block MAGNUM
Uw waardering