The Famous Grouse Naked 0,70LTR

The Famous Grouse Naked is een luxe blended whisky. De meest geliefde whisky van Famous Grouse, dit komt door een rijping in first fill Sherryvaten van Spaans eikenhout. Hierdoor ontstaat een zoete, rijke whisky, een goed alternatief voor standaard blend klanten die eens wat bijzonders willen.
€ 24,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171290

The Famous Grouse Naked 0,70LTR

The Famous Grouse Naked is een luxe blended whisky. De meest geliefde whisky van Famous Grouse, dit komt  door een rijping in first fill Sherryvaten van Spaans eikenhout. Hierdoor ontstaat een zoete, rijke whisky, een goed alternatief voor standaard blend klanten die eens wat bijzonders willen.

Whiskyhuis The Famous Grouse 

Whiskyhuis The Famous Grouse wordt geproduceerd door Matthew Gloag & Son, dat zijn oorsprong vindt in een opgerichte wijn- en whiskywinkel uit 1800, in Perth. Dit zijn de meest geliefde whisky's in Schotland. Ook de malt whisky’s die aan het hart van de blend liggen, Highland Park en The Macallan, dragen bij aan het zachte karakter. Inmiddels is The Famous Grouse al meer dan dertig jaar de meest gedronken whisky in Schotland.

Meer informatie
Categorie Blended
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Famous Grouse
Land Schotland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:The Famous Grouse Naked 0,70LTR
Uw waardering