Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Tropez Wines

8 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 20,95 Normale prijs € 22,95
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 17,95 Normale prijs € 19,95
Speciale prijs € 18,95 Normale prijs € 20,95
Speciale prijs € 10,45 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 15,95

Tropez Wines

Over Tropez Wines

Domaine Tropez is een gerenommeerd Frans wijnhuis dat bekend staat om zijn prachtige Tropez-wijnen. Gelegen rondom de betoverende baai van het mondaine Saint Tropez aan de Côtes d'Azur, is deze regio in Zuid-Frankrijk het thuisland van enkele van de meest hoogwaardige Côtes de Provence AOC-wijnen. Met zijn assortiment, waaronder de Sublime Domaine Tropez, Crazy Tropez, en Sand Tropez, biedt Domaine Tropez ook een unieke, verfrissende wijncocktail genaamd ICE Tropez. Het is dan ook geen verrassing dat deze wijnen diverse awards hebben gewonnen en wereldwijd populair zijn in ongeveer 50 landen.

Naast de opvallende en trendy vormgeving van de flessen van Tropez Wines, hebben de wijnen zelf ook opmerkelijke kenmerken die ze onderscheiden. Dankzij de nabijheid van de wijngaarden tot aan de zee, koelt het klimaat 's avonds snel af en wordt er 's ochtends een verfrissende mist vanuit de zee over de druivenstokken neergeslagen. Dit heeft als resultaat dat er minder suikers worden geproduceerd in de druiven, wat het alcoholpercentage van de wijnen laag houdt. Bovendien dragen de absorberende bodems bij aan de aanwezigheid van mineralen die vanuit de zee via de wortels in de druiven terechtkomen. Een ander opmerkelijk kenmerk van de Tropez-wijnen is het lage sulfietgehalte, te danken aan de snelle en effectieve oogsttechnieken die worden toegepast. Dit geeft de Tropez-wijnen hun unieke natuurlijke elegantie en concentratie.

Het wijnhuis Domaine Tropez heeft een rijke geschiedenis en expertise opgebouwd in het produceren van wijnen die het karakter en de schoonheid van de regio perfect weerspiegelen. Met aandacht voor detail en een diepgeworteld respect voor het milieu streven zij ernaar wijnen van uitzonderlijke kwaliteit te creëren. De Tropez-wijnen vormen een harmonieuze combinatie van de beste druivensoorten, de invloed van het maritieme klimaat en de passie van de wijnmakers. Elke slok biedt een zintuiglijke reis die de elegantie, frisheid en unieke terroir van de Côtes de Provence tot leven brengt.

De Sand Tropez Rosé

Sand Tropez Rosé is een verfijnde roséwijn van het gerenommeerde wijnhuis Domaine Tropez, gelegen in de prestigieuze wijnstreek Provence in Frankrijk. Met zijn zorgvuldig samengestelde blend van Cinsault, Tibouren en Grenache druiven belichaamt deze wijn de essentie van de regio.

Het smaakprofiel van de Sand Tropez Rosé is verfrissend en fruitig, met levendige tonen die een harmonieus samenspel vormen op het gehemelte. Met zijn elegante aroma's en sappige smaken is deze rosé een perfecte metgezel voor informele gelegenheden, zoals borrels en tapas. De lichte en verfijnde stijl maakt hem ook uitstekend geschikt om te genieten bij salades en tijdens zomerse barbecues.

Domaine Tropez heeft met de Sand Tropez Rosé wederom bewezen dat zij meester zijn in het creëren van wijnen die de smaakpapillen prikkelen en de zintuigen verleiden. De wijnmakers hebben met uiterste zorg en aandacht gewerkt aan het produceren van deze rosé, waarbij zij gebruik hebben gemaakt van de beste druiven en moderne vinificatietechnieken.

Domaine Tropez bestellen bij budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl kunt u genieten van een ruime selectie van heerlijke Domaine Tropez wijnen. Onze aanbieding van gratis verzending binnen Nederland bij aankoop van minimaal 12 flessen, maakt het nog makkelijker om uw favoriete wijn te bestellen. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling, zodat u thuis kunt genieten van de heerlijkste wijnen van Domaine Tropez. Ontdek en bestel nu de meest smaakvolle en betaalbare wijnen op onze website.