Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Vezzani Campi Rudi

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 20,35 Normale prijs € 23,40

Vezzani Campi Rudi

Over Vezzani Campi Rudi

Vezzani Campi Rudi is een Italiaans wijnhuis dat zich bevindt in de regio Emilia-Romagna. Het wijnhuis werd opgericht in 1920 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het produceren van uitstekende wijnen met een hoge kwaliteit. Het wijnhuis maakt gebruik van duurzame wijnbouwpraktijken en streeft naar het behoud van het milieu en de kwaliteit van de druiven die ze gebruiken.

Vezzani Campi Rudi produceert verschillende soorten wijnen, waaronder rood, wit en mousserend. Hun wijnen worden geproduceerd met dezelfde toewijding aan kwaliteit en vakmanschap als bij het wijnmaken in de regio Emilia-Romagna gebruikelijk is. Een van de meest populaire wijnen van Vezzani Campi Rudi is de Sangiovese, een heerlijke rode wijn met een volle body en tonen van rijpe kersen en kruiden. Deze wijn wordt geproduceerd met behulp van traditionele wijnbouwmethoden en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Naast de Sangiovese produceert Vezzani Campi Rudi ook andere rode wijnen, waaronder Cabernet Sauvignon en Merlot. De Cabernet Sauvignon heeft een krachtige smaak met tonen van zwarte bessen en kruiden, terwijl de Merlot een zachtere en fruitigere smaak heeft. Beide wijnen zijn ideaal om te drinken bij een heerlijk diner of om te serveren bij speciale gelegenheden.

Als u op zoek bent naar een witte wijn, is de Trebbiano een uitstekende keuze. Deze wijn heeft een verfrissende smaak met tonen van citroen en appel en past perfect bij visgerechten en salades. Ook de mousserende wijnen van Vezzani Campi Rudi zijn populair, waaronder de Lambrusco en de Pignoletto. Deze wijnen hebben een frisse en fruitige smaak en zijn perfect om te drinken bij feestelijke gelegenheden.

Bestel je wijn bij Budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl bieden wij een uitgebreide selectie van heerlijke wijnen, waaronder de wijnen van Vezzani Campi Rudi. Onze wijnen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn zorgvuldig geselecteerd om aan uw smaak en voorkeuren te voldoen. Bij aankoop van minimaal 12 flessen bieden wij gratis verzending binnen Nederland en zorgen wij voor een veilige en tijdige levering van uw bestelling. Ontdek nu onze website en plaats uw bestelling om te genieten van de heerlijke wijnen van Vezzani Campi Rudi.