Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Villa Trasqua wijnen

12 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,90
Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 8,90
Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 18,35
Normale prijs € 19,95
Speciale prijs € 27,90
Normale prijs € 29,95
Speciale prijs € 23,90
Normale prijs € 25,95
Speciale prijs € 49,90
Normale prijs € 52,95
Speciale prijs € 13,90
Normale prijs € 15,95
Speciale prijs € 8,90
Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 31,95
Normale prijs € 33,95

Villa Trasqua wijnen

Smaakvolle Villa Trasqua wijnen 

Villa Trasqua wijnen zijn niet zomaar wijnen, maar een ervaring uit het hart van Toscane. Het volgen van biologische productiemethoden, van de druiventeelt tot het vinificatieproces, was de uitdaging die Hans Hulsbergen stelde en won, die van 2001 tot vandaag Villa Trasqua heeft getransformeerd van een ambitieus project naar een solide realiteit.

Met ervaring en respect voor de band van mensen met het land, met zorg voor de wijnstokken die biologisch worden verbouwd, streeft Villa Trasqua ernaar voortdurend de balans te vinden tussen gevestigde smaken en innovatieve smaakpapillen, tussen traditie en moderniteit, om een ​​verre meerwaarde te geven. het bereiken van geschiedenis zoals die waarop de Chianti Classico is gebaseerd.

Villa Trasqua Trastella Vermentino

Een absolute topper in ons assortiment is de bekende Villa Trasqua Trastella Vermentino. Een heerlijke witte wijn met intense aroma’s van vers fruit met citrus en witte bloemen. De smaak is erg fris en fruitig gecombineerd met wat zuren. De wijn kent een milde, florale afdronk. 

Villa Trasqua wijnen bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Villa Trasqua wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!