Wijn zonder etiket

Wijn zonder etiket 

Bij Budgetwijnen heeft u de keuze uit een groot aanbod wijnen zonder etiket. Wijnen zonder etiket zijn vaak verrassend goed en doen niet onder aan de wijnen met etiket. U kunt de wijn zelf voorzien van een eigen etiket. Maar ook wij kunnen de wijnen zonder etiket voorzien van uw eigen etiket. Stuur gerust even een mailtje, dan bekijken we de mogelijkheden. Een leuk als relatiegeschenk of cadeau. 

Fles wijn zonder etiket beplakken 

Budgetwijnen kan ook flessen wijn zonder etiket met uw eigen etiket beplakken. Vooral veel zakelijke klanten van Budgetwijnen maken gebruik van wijn met eigen etiket. Zakelijk leuk als promotiemiddel of eindejaarsgeschenk. Want wat is er nu leuker dan een persoonlijke wijn aan uw medewerkers of relaties te overhandigen?

Wijn zonder etiket voordelig kopen

Budgetwijnen weet dat wijn een ambachtelijk product is en de kwaliteit altijd op de eerste plek staat. Daarom kunnen wij u ook garanderen dat de wijnen zonder etiket verrassend goed zijn en u zullen verbazen. Budgetwijnen heeft in vergelijking met andere wijnhandelaren, ook een groot aanbod van verschillende smaakvolle wijnen, waaruit u kunt kiezen. Alle wijnen zijn voorzien met een etiket op de achterzijde waar de verplichtingen opstaan. Bij ons koopt u topwijnen voor budgetprijzen!

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken