Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Casablanca Valley

14 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 10,50 Normale prijs € 12,10
Speciale prijs € 7,90 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 21,15 Normale prijs € 24,30
Speciale prijs € 10,90 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 9,15
Speciale prijs € 7,59 Normale prijs € 8,75
Speciale prijs € 7,59 Normale prijs € 8,75
Speciale prijs € 17,95 Normale prijs € 19,95
Speciale prijs € 9,75 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,65

Witte wijn uit Casablanca Valley kopen

Wilt u witte wijn uit Casablanca Valley kopen? Bekijk dan eens ons assortiment op www.budgetwijnen.nl. Wij hebben alleen de beste witte wijn uit Casablanca Valley van de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. U bestelt uw favoriete witte wijn uit Casablanca Valley gemakkelijk en voordelig bij Budgetwijnen. U hoeft hiervoor zelfs uw huis niet eens uit, aangezien wij samenwerken met een pakketdienst die de wijn bij u aan huis levert.

Kenmerken witte wijn uit Casablanca Valley

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Casablanca Valley is onder andere dat dit het jongste wijngebied is van Chili. Met een lengte van 30 kilometer staat dit gebied bekend om het produceren van witte wijn gemaakt van de Chardonnay en de Sauvignon Blanc druif. Het klimaat heeft tevens een gunstige uitwerking op de gezondheid van de wijnstokken. Ziekten kent men hier vrijwel nooit. Daarbij heeft de druifluis de wijngaarden van Chili nooit bereikt. Terwijl de druifluis in Europa al vele wijngaarden heeft verwoest. Wat de witte wijn uit Casablanca Valley bijzonder maakt is onder andere dat de wijnstokken niet zijn geënt op de Amerikaanse onderstam. Dit gebeurt doorgaans met andere wijnstokken wel, om de druifluis te bestrijden.

Soorten witte wijn uit Casablanca Valley

Er zijn enkele soorten witte wijn uit Casablanca Valley. Volgens veel deskundigen is Chili het meest ideale wijnbouwland ter wereld. Al generaties geleden waren de wijnen legendarisch, maar de politieke problemen stonden een geregelde uitvoer enkele decennia in de weg. Momenteel is Chileense wijn zelfs populairder dan ooit.