Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Curico Valley

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,19
Normale prijs € 8,25
Speciale prijs € 9,90
Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 7,90
Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 7,90
Normale prijs € 8,95

Witte wijn uit Curico Valley kopen

Wilt u witte wijn uit Curico Valley kopen? Bekijk dan ons assortiment op www.budgetwijnen.nl. Wij hebben enkel de beste witte wijn uit Curico Valley van de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Door het op de voet volgen van de landelijke trends en ontwikkelingen en vanwege onze nauwe banden met de leveranciers zijn wij in staat zeer scherp in te kunnen kopen. Uiteraard profiteert u hiervan mee als klant.

Kenmerken witte wijn uit Curico Valley

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Curico Valley is dat dit wijngebied werd ontdekt door de Spaanse Miguel Torres die hier voor het eerst arriveerde tijdens de revolutie van de wijnindustrie van Chili in 1979. Hij bracht zijn kennis mee van Europese technologie die Chili op de kaart zette met kwalitatief hoogwaardige wijnen.

Soorten witte wijn uit Curico Valley

Er zijn diverse soorten witte wijn uit Curico Valley. Curicó is een provincie van Chili en één van de vier provincies in de regio Maule. Deze provincie is gelegen in het midden van het land, tussen de provincies Colchagua en Talca. Curicó is gelegen tussen Argentinië en de Grote Oceaan. Dit gebied produceert al wijnen sinds de 19e eeuw en de laatste jaren ligt de focus met name op de kwaliteit als het gaat om witte wijn uit Curico Valley. Met name de Chardonnay en de Sauvignon Blanc druif doen het erg goed in dit gebied. Kortom voor de beste en lekkerste witte wijn uit Curico Valley bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres.