Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bergerac

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 7,15 Normale prijs € 8,20

Witte wijn uit Bergerac kopen

Indien u witte wijn uit Bergerac wilt kopen bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Indien u bij ons 12 flessen afneemt of bij een besteding van € 95,- vervallen de bezorgkosten binnen Nederland. In ons assortiment treft u enkel wijnen van de hoogste kwaliteit die wij zeer scherp kunnen aanbieden. Dit is vanwege de nauwe banden met onze leveranciers en het nauwlettend en op de voet volgen van de landelijke ontwikkelingen.

Kenmerken witte wijn uit Bergerac

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Bergerac is dat dit gebied gelegen is in het Zuidwesten van Frankrijk. Dit gebied grenst aan de Franse Bordeaux en bevindt zich slechts enkele kilometers van de wijngaarden van Saint-Emilion. Dit heuvelachtige gebied maakt deel uit van het departement Dordogne en heeft een grote culinaire traditie. Al sinds de Middeleeuwen zijn de wijnen afkomstig uit de Bergerac beroemd waarin druiven uit de Bordeaux worden toegepast.

Soorten witte wijn uit Bergerac

Van de verschillende soorten witte wijn uit Bergerac is de Monsieur Cyrano Moelleux een opvallende. Deze zoete witte wijn afkomstig uit de Bergerac bestaat uit een blend van de Sauvignon Blanc en de Semillon druif. Deze witte wijn is zowel zoet als zacht en bevat een fruitig en zoetig bouquet met een goudgele kleur. Het lekkerst is om deze wijn gekoeld te serveren zodat de frisse tonen van deze prachtige wijn op de voorgrond blijven. Monsieur Cyrano Moelleux past erg goed bij Aziatische gerechten, is erg lekker bij het dessert of als digestief.