Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Campanie

7 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 14,75 Normale prijs € 15,95
Speciale prijs € 21,75 Normale prijs € 23,95
Speciale prijs € 14,75 Normale prijs € 15,95
Speciale prijs € 14,75 Normale prijs € 15,95
Speciale prijs € 12,79 Normale prijs € 14,70
Speciale prijs € 7,69 Normale prijs € 8,85

Witte wijn uit Campanië kopen

Wilt u witte wijn uit Campanië kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment voor de scherpste prijzen van de beste witte wijn. Wij hebben alleen witte wijn uit Campanië van de hoogste kwaliteit in ons assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Dit komt doordat wij scherp kunnen inkopen vanwege de nauwe banden met onze leverancier en door het nauwlettend in de gaten houden van landelijke trends en ontwikkelingen. Dit geeft ons een inkoop voordeel. Daarnaast zijn wij een webshop en hebben we geen extra kosten voor winkelpersoneel of etalagekosten. Hierdoor kunnen wij zeer scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast werken wij met staffelkortingen die ook interessant zijn voor afname van 12 flessen en dit loopt verder op bij afname van 18 flessen. Indien u een grote afname wilt doen, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Soorten witte wijn uit Campanië

Er zijn diverse soorten witte wijn uit Campanië. Met name wordt er van de Fiano en de Greco druif witte wijn gemaakt en dit betreft wijnen die zeer intens van geur en smaak zijn. We spreken hierbij specifiek over de Greco di Tufo en de Fiano di Avellino witte wijn uit Campanië.

Kenmerken witte wijn uit Campanië

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Campanië is dat deze wijnstreek gelegen is rondom het Italiaanse Napels en dat dit het meest dichtbevolkte deel van het land is. Naast DOCG (Denominazione di Origine Controllata e Garantita) wijnen voert de regio Campanië ook een groot aantal DOC (Denominazione di Origine Controllata) wijnen.