Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Marken

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,80 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 8,25 Normale prijs € 9,50
Speciale prijs € 25,95 Normale prijs € 29,85
Speciale prijs € 10,89 Normale prijs € 12,50

Witte wijn uit de Marken kopen

Indien u witte wijn uit de Marken wil kopen bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide assortiment van witte wijn uit de Marken. Op z’n Italiaans ook wel Marche genoemd. Alleen de beste witte wijn van de hoogste kwaliteit is wat wij aanbieden en dat tegen zeer scherpe prijzen. Marken alias Marche is gelegen tussen de Adriatische kust en Umbrië in Italië.

Soorten witte wijn uit de Marken

Er zijn diverse soorten witte wijn uit de Marken. Dit gebied wordt ook wel Marche genoemd en ligt in het midden van Italië. Het is een bergachtig gebied dat in het oosten wordt begrensd door de Adriatische zee. Kenmerkend voor dit gebied is de relatief grote hoeveelheid neerslag. In de heuvels is de bodem kleiachtig; in de dalen treft men meer zand aan. Voor witte wijn uit de Marken treffen we voornamelijk de Verdicchio (waarvan de meeste witte wijn wordt gemaakt) en Trebbiano Toscano druif. Vanwege de kalkrijke klei-bodem komen de druiven voor de witte wijn uit de Marken erg goed tot hun recht. De witte wijn uit dit gebied behoort tot de beste witte wijn van Italië en past erg goed bij visgerechten.

Kenmerken witte wijn uit de Marken

Eén van de kenmerken van witte wijn uit de Marken is onder andere dat dit gebied diverse witte wijnen produceert. Zoals bijvoorbeeld van wijnhuis Rutini of Tavignano wijnen. Alleen de beste witte wijn uit de Marken van de hoogste kwaliteit is waar wij voor staan en dat tegen voordelige prijzen. Daarnaast hanteren wij staffelprijzen die zeer interessant voor u kunnen zijn bij afname van 12 flessen of bij afname van 18 flessen. Indien u grotere hoeveelheden wenst af te nemen is het raadzaam contact op te nemen met onze klantenservice.