Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Carinena

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 6,70
Normale prijs € 7,75

Witte wijn uit Carinena kopen

Wilt u witte wijn uit Carinena kopen? Bekijk dan ons assortiment van de beste en lekkerste witte wijn uit Carinena. Alleen de beste kwaliteitswijnen bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen. Dit kunnen wij vanwege de goede banden met onze leveranciers en vanwege het op de voet volgen van de landelijke ontwikkelingen wat zorgt voor een interessante inkoop. Aangezien wij geen extra kosten hoeven maken voor een fysieke winkel en extra personeel kunnen wij de witte wijn uit Carinena scherp aanbieden bij onze klanten.

Kenmerken Spaanse witte wijn uit Carinena

Eén van de kenmerken van Spaanse witte wijn uit Carinena dat deze gemeente gelegen is in de Spaanse provincie Zaragoza in de regio Aragón. Cariñena is de hoofdstad van Campo de Cariñena is dit tevens de naam van de Cariñena druif die bekend staat om zijn goede wijnen. In 1932 heeft Cariñena de D.O. (Denominación de Origen) gekregen. Echter beslaat de Cariñena druif slechts 6% van het totale wijngaardoppervlak.

Soorten witte wijn uit Carinena

Er zijn een aantal soorten witte wijn uit Carinena zoals van de Chardonnay en Viura druif. Echter staat dit gebied meer bekend om zijn rode wijnen in plaats van witte wijn. Er zijn enkele soorten Cariñena wijnen te onderscheiden waarmee witte wijn bedoeld is voor snelle consumptie. Het grootste gedeelte (90%) van de witte wijn wordt gemaakt van de Viura druif. Bekijk ons assortiment op Budgetwijnen.nl en bestel gemakkelijk en voordelig thuis uw favoriete wijn, waarvoor u het huis zelfs niet eens uit hoeft want het wordt aan de deur geleverd!