Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Ribera del Duero

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 10,95
Normale prijs € 12,50

Witte wijn uit Ribera del Duero kopen

Wilt u witte wijn uit Ribera del Duero kopen? Bekijk dan ons assortiment op www.budgetwijnen.nl. Bekijk ons aanbod en profiteer van het voordeel van alleen de beste witte wijn uit Ribera del Duero tegen zeer scherpe prijzen. Dit komt doordat wij de landelijke trends en ontwikkelingen nauwlettend volgen en goede banden hebben met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij profiteren van diverse aanbiedingen door slim in te kopen en daar profiteert u als klant van mee. Daarnaast hanteren wij staffelprijzen waarmee uw voordeel nog verder kan oplopen als het gaat om witte wijn uit Ribera del Duero. Uw bestelt uw favoriete wijn gemakkelijk en snel vanuit huis en uw pakket wordt aan de deur geleverd!

Soorten witte wijn uit Ribera del Duero

Er zijn diverse soorten witte wijn uit Ribera del Duero. In Aranda de Duero (de hoofdstad) van Ribera del Duero zijn nog steeds veel ondergrondse kelders met een diepte van wel 12 meter, waar de lekkerste wijnen worden bewaard.

Kenmerken witte wijn uit Ribera del Duero

Kenmerken van witte wijn uit Ribera del Duero zijn onder andere dat witte wijn steeds meer in opkomst is. Er is een recente wijziging geweest om naast de rosé en rode wijnen ook witte wijn uit Ribera del Duero onder het kwaliteitskeurmerk D.O. (Denominación de Origen) op de markt te brengen. Dit betekent dat witte wijn uit Ribera del Duero minstens voor 75% uit de Albillo Mayor druif moeten bestaan. Deze druif wordt al sinds de middeleeuwen aangeplant in Ribera del Duero.