Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

The Wolftrap Wijnen

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,05
Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,05
Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,05

The Wolftrap wijnen

Wolftrap wijnen bij Wijnhuis Boekenhoutskloof

Discreet opererend maar niettemin toch spraakmakend wijngoed in Franschhoek, want in kwalitatief opzicht zeer imponerend. Boekenhoutskloof is, ondanks zijn voor het 'Franse' Franschhoek wat ongebruikelijke Afrikaanse naam, drie eeuwen geleden gesticht door Franse Hugenoten. Ook de huidige wijnmaker Marc Kent heeft nog altijd iets met Frankrijk. Hij gaat er minstens eenmaal per jaar op bezoek om in de noordelijke Rhône, AOC Cornas, nieuwe inspiratie op te doen.

De naam van de wijnserie The Wolftrap is een sarcastisch eerbetoon aan de pioniers die tussen de wijngaarden wolvenvallen hadden neergezet. Wolven komen in Zuid-Afrika namelijk niet voor. Gelukkig komen er wel heerlijke wijnen voor, waarvan de Wolftrap serie een prachtig voorbeeld is.

The Wolftrap Red

The Wolftrap Red is een heerlijke volle rode wijn uit Zuid-Afrika. De wijn is dieprood van kleur, met een robuuste droge smaak van donker fruit, geroosterde koffie en cacaobonen. De smaak is sappig, fruitrijk, rond en kruidig met rijpe tannines. Boekenhoutskloof winery wordt gezien als een van de beste wijnbedrijven van 'the Western Cape'.

The Wolftrap wijnen bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Wolftrap wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!