Zenato Soave Classico

Zenato Soave Classico

Zenato Valpolicella Superiore

Zenato Valpolicella Superiore

Zenato Pinot Grigio

Zenato Pinot Grigio heeft een lichte strogele kleur, helder en fonkelend. Sprekend boeket met delicate tonen van bloemetjes en fruit. Sappige, frisse smaak, elegant zacht en zuiver. Voordelig bij Budgetwijnen.nl
Normale prijs € 9,95 Speciale prijs € 6,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1101126

Zenato Pinot Grigio

Zenato Pinot Grigio is een krachtige, sappige, aromatische en fruitige witte wijn uit Noord-Italië. De wijn is complex met een hint van citrusvruchten, meloen en perzik. Ontzettend lekker! Heerlijk in combinatie met wit vlees en zeevruchten. De wijngaarden liggen tegen de heuvels rondom het Gardameer waarvan de bodem droog en de temperatuur tamelijk laag is. Kiezels en keien beheersen het beeld en zorgen voor een bodemstruktuur die een perfecte afwatering garandeert.

Druivensoort(en) Zenato Pinot Grigio

Deze wijn wordt 100% gemaakt van de Pinot Grigio druif.

Vinificatie

Zenato Pinot Grigio wordt traditioneel gemaakt, met temperatuur gecontroleerd gistingsproces.

Proefnotities Zenato Pinot Grigio

Deze wijn heeft een lichte strogele kleur, helder en fonkelend. Sprekend boeket met delicate tonen van bloemetjes en fruit. Sappige, frisse smaak, elegant zacht en zuiver.

Eten & Drinken

Zenato Pinot Grigio is zeer geschikt als aperitief. Ook goed te serveren bij visgerechten, wit vlees en gevogelte en pastagerechten met vis.

Door kenners wordt Zenato Pinot Grigio wereldwijd gezien als hoogwaardige wijn van toonaangevende kwaliteit. Niet voor niets zijn de recensies lovend en wint Zenato veel gouden medailles op internationaal niveau.

Meer informatie
Alcoholpercentage 12,5%
Spijscombinatie Gevogelte, Pasta, Vis, Wit vlees
Drinkmoment(en) Aperitief, Diner, Ieder moment, Op het terras
Inhoud 75 cl.
Wijnland Italië
Wijnstreek Veneto
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Zenato Pinot Grigio