Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Azienda Agricola Mauro Molino

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 19,90 Normale prijs € 21,95
Speciale prijs € 11,90 Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 8,45 Normale prijs € 8,95

Azienda Agricola Mauro Molino

Over het wijnhuis

Corte Viola is een wijngaard met een rijke geschiedenis, eigendom van de Familie Contri en gelegen in Verona. Al meer dan 80 jaar staan zij bekend om hun productie van hoogwaardige wijnen die wereldwijd worden gewaardeerd. Hun meest populaire wijn is de heerlijke 'Corterosso', die al jarenlang de harten van wijnliefhebbers verovert.

In de Montepulciano DOCQ-regio ligt het prachtige landgoed van Casale Davidii. Met ruim 20 hectare aan wijngaarden produceren ze jaarlijks zo'n 80.000 flessen wijn van uitzonderlijke kwaliteit. De wijngaarden bevinden zich op klei- en steengronden die een optimale waterdoorlatendheid en bodemsamenstelling bieden voor de teelt van Sangiovese, maar ook voor de Caniolo en Mammolo-druiven.

Het beheer van de wijngaard is in handen van de familie Contri, die met hun jarenlange ervaring en passie voor wijnbouw ervoor zorgen dat de wijnen van Casale Davidii altijd van topkwaliteit zijn. De druiven worden met de grootste zorgvuldigheid geplukt en verwerkt tot wijn in de moderne kelders van het landgoed. De kwaliteit van de wijnen wordt elk jaar weer bevestigd door de vele prijzen die ze ontvangen, wat een bewijs is van de toewijding en expertise van de familie Contri en hun team.

De Montepulciano DOCQ-regio, waar Casale Davidii zich bevindt, is een van de meest prestigieuze wijnregio's van Italië. De bodem en het klimaat bieden ideale omstandigheden voor de teelt van de druiven en de productie van hoogwaardige wijnen. Bij Casale Davidii worden de beste druiven zorgvuldig geselecteerd en met behulp van moderne technieken verwerkt tot wijnen van wereldklasse. Elke fles is een eerbetoon aan de traditie en expertise van de familie Contri en een perfecte uitdrukking van de rijke smaken en aroma's die deze regio te bieden heeft.

Azienda Agricola Mauro Molino bestellen bij budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl  kunt u genieten van een ruime selectie van heerlijke Azienda Agricola Mauro Molino wijnen. Onze aanbieding van gratis verzending binnen Nederland bij aankoop van minimaal 12 flessen, maakt het nog makkelijker om uw favoriete wijn te bestellen. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling, zodat u thuis kunt genieten van de heerlijkste wijnen. Ontdek en bestel nu de meest smaakvolle en betaalbare wijnen op onze website.