Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bardos

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 14,45
Normale prijs € 15,95
Speciale prijs € 8,19
Normale prijs € 9,40
Speciale prijs € 16,95
Normale prijs € 19,50
Speciale prijs € 13,19
Normale prijs € 15,15

Bardos wijnen

De Spaanse wijnen van Bardos

Ontdek de buitengewone wijnen van Bardos, een wijnhuis gelegen in Ribera del Duero, Spanje. Bardos staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap, waardoor het een favoriete keuze is onder wijnliefhebbers. Bardos legt de nadruk op het gebruik van inheemse Spaanse druivensoorten, zoals Tempranillo en Verdejo. Deze druiven gedijen perfect in de lokale omgeving en geven de wijnen een authentieke smaak die het karakter van Spanje weerspiegelt.

Bardos wijnen worden gemaakt met veel aandacht voor het unieke terroir van de regio. De wijngaarden bevinden zich op hoogtes met verschillende bodemsoorten en klimatologische omstandigheden, wat resulteert in wijnen met een uitgesproken karakter en expressie.

Familiebedrijf Bardos

Bardos is een echt familiebedrijf. De eigenaar en zijn zoon gaan elke dag samen aan de slag bij hun wijndomein in het plaatsje Nagyrede. Deze omgeving staat bekend om geurige wijnen met relatief veel fruit en kruidige tonen. De familie Bardos heeft indrukwekkende wijnkelders waar ze hun wijn bottelen en opslaan. Als je in de buurt bent is het zeker een aanrader om het te gaan bezoeken. De heerlijke wijnen gaan inmiddels de hele wereld over.