Condesa De Leganza Tempranillo

Condesa De Leganza Tempranillo

Condesa De Leganza Rosado

Condesa De Leganza Rosado is een wijn met een fraai bleekroze kleur. Een stuivend aroma van frambozen en kersen. Een droge, heerlijk smakende, bijzonder fruitige rosé.
Normale prijs € 6,25 Speciale prijs € 5,45
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1801296
  • Koop 6 voor € 5,25 per fles
  • Koop 12 voor € 4,95 per fles
  • Koop 18 voor € 4,75 per fles

Condesa De Leganza Rosado is een wijn met een fraai bleekroze kleur. Een stuivend aroma van frambozen en kersen. Een droge, heerlijk smakende, bijzonder fruitige rosé. Drink hem jong, hoewel de wijn opmerkelijk goed houdbaar blijkt te zijn. 

Wijnhuis Condesa De Leganza

Condesa de Leganza zit in een deel van La Mancha, met glooiende wijngaarden, bezat reeds enige reputatie voor de kwaliteit van de wijnen. In 1999 begon Bodegas Faustino aan wat misschien wel hun meest ambitieuze project zal blijken te zijn, met de aankoop van een oud wijngoed in het noorden van La Mancha van 550 ha. Dankzij de gravin van Leganza, een Toscaans afkomstige dame die op jonge leeftijd trouwde met de Zwitserse graaf De Leganza. Deze edelman bleek een gepassioneerd speler die zijn gehele fortuin in de casino’s van Europa kwijtraakte. Na zijn dood restte haar slechts het wijngoed in La Mancha. De wijnen die inmiddels met succes wordt gemaakt zijn ondermeer een verrukkelijk frisse witte Verdejo, een stuivende en fruitige Rosé en een vol smakende, krachtige rode Tempranillo.

Naast Condesa De Leganza Rosé hebben wij ook de overige wijnen van Condesa De Leganza in ons assortiment.

Meer informatie
Categorie Witte wijn
Alcoholpercentage 12,5%
Spijscombinatie N.V.T.
Drinkmoment(en) N.V.T.
Inhoud 75 cl.
Wijnland Spanje
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Condesa De Leganza Rosado
Uw waardering