Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

La Mancha

19 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,90 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 6,39 Normale prijs € 7,35
Speciale prijs € 7,45 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 7,60 Normale prijs € 8,75
Speciale prijs € 6,90 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 5,75 Normale prijs € 6,50
Speciale prijs € 6,90 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 7,20 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 5,75 Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 8,19 Normale prijs € 9,40
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 6,65 Normale prijs € 7,65
Speciale prijs € 5,49 Normale prijs € 5,95
Speciale prijs € 7,60 Normale prijs € 8,50
Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 6,35

De lekkerste La Mancha Rose

De lekkerste La Mancha Rose vindt u in ons assortiment. Wij hebben een ruim aanbod van de lekkerste La Mancha Rose uit het zonnige Spanje. Indien u een bedrag besteedt van € 95,- of als u 12 flessen afneemt is de verzending binnen Nederland gratis. Bij bepaalde artikelen passen wij tevens staffelkortingen toe, dit betekent dat uw korting nog verder kan oplopen. Wij werken samen met een grote pakketaanbieder die de lekkerste La Mancha Rose bij u aan huis levert. Zodra uw bestelling bij ons het pand verlaat ontvangt u de track en trace code zodat u uw pakket kunt volgen. Vanwege de nauwe banden met onze leveranciers en het op de voet volgen van de landelijke trends en ontwikkelingen zijn wij in staat zeer scherp te kunnen inkopen. Omdat wij een webshop zijn hebben wij geen extra kosten zoals fysiek winkelpersoneel of etalage kosten en daar profiteert u van mee.

Kenmerken La Mancha Rose

Eén van de kenmerken van La Mancha Rose is dat dit afkomstig is uit het midden van Spanje. De meeste wijnen in het La Mancha gebied zijn rood en een kleiner percentage van de wijnproductie is rose wijn. Hierbij spreken we over rose wijn van hoogwaardige kwaliteit.

Soorten La Mancha Rose

Wij hebben diverse soorten La Mancha Rose in ons assortiment. Zoals bijvoorbeeld Conde Pinel Rosado VDT, Clearly Organic Tempranillo Rose, Crin Rioja Rosado Rose, Campo Bio Rosado Rose, Tulipe World Series Tempranillo Rose, Condesa De Leganza Rosado, The Green Wine Company Rosado Rose, Ortiga Tempranillo Rosado, Conde Pinel Rose en Radio Boka Rose. Over het algemeen wordt rose uit La Mancha gemaakt van de Tempranillo druif, de Granacha druif, de Monastrell druif, of een blend van diverse druivensoorten. Het lekkerst is om La Mancha Rose gekoeld te drinken op een heerlijk zonnig terras.