Condesa De Leganza Tempranillo

Condesa De Leganza Tempranillo

Condesa De Leganza Verdejo

Condesa De Leganza Sauvignon Blanc

Condesa De Leganza Verdejo

Condesa De Leganza Verdejo heeft een complexe geur, stuivend en fris, met tonen van tropisch fruit zoals ananas, citrus een vleugje venkel en pas gemaaid gras. Droog en cult direct de mond met heerlijk fruitige aroma's.
Normale prijs € 6,25 Speciale prijs € 5,45
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1801298
  • Koop 6 voor € 5,25 per fles
  • Koop 12 voor € 4,95 per fles
  • Koop 18 voor € 4,75 per fles

Condesa De Leganza Verdejo heeft een complexe geur, stuivend en fris, met tonen van tropisch fruit zoals ananas, citrus een vleugje venkel en pas gemaaid gras. Droog en cult direct de mond met heerlijk fruitige aroma's. Tintelend fris en heel verassend met heerlijk vruchtenzuren die de wijn uiterst levendig maken 

Wijnhuis Condesa De Leganza

Condesa de Leganza zit in een deel van La Mancha, met glooiende wijngaarden, bezat reeds enige reputatie voor de kwaliteit van de wijnen. In 1999 begon Bodegas Faustino aan wat misschien wel hun meest ambitieuze project zal blijken te zijn, met de aankoop van een oud wijngoed in het noorden van La Mancha van 550 ha. Dankzij de gravin van Leganza, een Toscaans afkomstige dame die op jonge leeftijd trouwde met de Zwitserse graaf De Leganza. Deze edelman bleek een gepassioneerd speler die zijn gehele fortuin in de casino’s van Europa kwijtraakte. Na zijn dood restte haar slechts het wijngoed in La Mancha. De wijnen die inmiddels met succes wordt gemaakt zijn ondermeer een verrukkelijk frisse witte Verdejo, een stuivende en fruitige Rosé en een vol smakende, krachtige rode Tempranillo.

Ook hebben wij de overige wijnen van Condesa De Leganza in ons assortiment.

Meer informatie
Categorie Witte wijn
Alcoholpercentage 13,0%
Spijscombinatie N.V.T.
Drinkmoment(en) N.V.T.
Inhoud 75 cl.
Wijnland Spanje
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Condesa De Leganza Verdejo
Uw waardering