Conte di Campiano

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Conti di Campiano wijn bestellen bij Budgetwijnen

Onze wijnspecialisten hebben een mooi aanbod Conti di Campiano wijnen voor u weten te selecteren. Heerlijke wijnen uit het Italiaanse Emilia-Romagna gebied. Proef de wijnen zelf en geniet van perfecte prijs-kwaliteit wijnen!

Wijnen van Conte di Campiano

De legende die hoort bij het verhaal van Conte di Campiano is dat een oude graaf op zijn paard door Italië reisde. Toen hij nabij de berg Crocetta was, ging hij even rusten. Het uitzicht betoverde hem. Een glooiend landschap, een prachtige natuur, pittoreske dorpjes, slingerende bergweggetjes: het beeld was compleet. Het was dit moment dat deze Graaf hier zichzelf ging vestigen en Graaf van Campiano oftewel Conte di Campiano werd. Het aanbod wijnen van Conti di Campiano breide zich steeds verder uit. Een absolute topper is de Conte di Campiano Sangiovese del Conte, een paarsrode, glanzende wijn waarin u rode kersen en pruimen proeft. 

Wijnhuis Conte di Campiano

Ondertussen is Conte di Campiano, opgericht in 1930, uitgegroeid tot een belangrijke en grote speler in de Italiaanse wijnmarkt. Wijnhuis Contri di Campiano houdt dan ook een strenge controle over het hele productieproces. Deze werkwijze heeft het wijnhuis goed geedaan aangezien zij in toenemende aantallen awards in de wacht hebben gesleept. Ook tot op de dag van vandaag is de dagelijkse leiding in handen van Dr. Paolo Contri, een briljant oenoloog met een economische achtergrond.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken