Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Esporão wijnen

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 69,50 Normale prijs € 79,95
Speciale prijs € 42,50 Normale prijs € 48,90
Speciale prijs € 21,60 Normale prijs € 24,95
Speciale prijs € 16,65 Normale prijs € 19,25
Speciale prijs € 8,35 Normale prijs € 9,60
Speciale prijs € 8,35 Normale prijs € 9,60

Esporão wijn

Portugeese Esporão wijn 

Esporão is een toonaangevende producent van Portugese kwaliteitswijnen en olijfolie. Naast kwaliteit en authenticiteit blinkt het bedrijf uit in duurzaamheid. De regio Alentejo kenmerkt zich door een zomer van zeer warme dagen met een sterke afkoeling in de nacht gevolgd door een voor Portugal extreem koude winter. Deze ingrediënten in combinatie met een vulkanische bodem en lokale druivensoorten staan aan de basis van zeer originele wijnen.

Esporão olijfolie

Naast de productie van wijnen is Esporão ook gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige olijfolie. Hiervoor werd in 2016 een compleet nieuwe productie faciliteit geopend. Zowel in de wijngaard als in de olijfgaard werkt Esporão volledig volgens de regels van de biologische landbouw.

Esporão Reserva White beste asperge wijn

Esporão Reserva White is de winnaar van de Zilveren Medaille 'Beste Asperge Wijn'. Esporão Reserva White is een krachtige witte wijn afkomstig uit Alentejo, Portugal. De wijn is strogeel van kleur met een groene zweem. In de smaak is Esporão Reserva White vooral romig met rijpfruit en minerale accenten. De afdronk heeft een grote lengte en is prachtig in balans.

Naast deze wijn zijn er ook andere heerlijke wijnen die u kunt drinken bij asperges, lees het in onze blog.

Betaalbare Kwaliteit: Esporão Wijnen

Esporão wijnen wijnen bieden een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. U bestelt voordelig en snel in onze webshop. Binnen 48 uur zijn uw wijnen uit de Portugese streek Alentejo thuisbezorgd.