Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hunter's Wine

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 11,90 Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 11,90 Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 11,90 Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 16,90 Normale prijs € 17,95

Hunter's Wine

De ambachtelijke wijnen van Hunter's Wine

Hunter's Wine staat erom bekend dat ze jaar na jaar wijnen van zeer hoge kwaliteit produceren. De drijvende kracht achter dit bedrijf is de eigenaresse Jane Hunter. Haar man Ernie Hunter bracht in 1983 de eerste jaargang op de markt. Hij was in 1984 zelfs de allereerste die Nieuw-Zeelandse wijnen in Europa onder de aandacht bracht. Jane besloot om het werk van haar man door de zetten. Door haar doorzettingsvermogen en de vastbeslotenheid op de potentie van de wijngaard ten volle te benutten is Hunter's uitgegroeid tot een gewaardeerde wijnproducent in Nieuw-Zeeland. De export is ongeveer de helft van wat er op dit moment wordt geproduceerd en dat is 60.000 (12fles). Daarnaast wordt er bij de productie de meest veilige methoden voor milieu en volksgezondheid toegepast.

Het wijnhuis is gelegen in de regio Marlborough, bekend om zijn adembenemende schoonheid en gunstige klimaat voor het verbouwen van druiven. Hunter's Wine maakt gebruik van moderne technologieën en technieken om ervoor te zorgen dat hun wijnen van de hoogste kwaliteit zijn.

Het wijnhuis biedt een breed scala aan wijnen, waaronder de bekroonde Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Riesling, Arneis en Gewurztraminer. Hunter's Wine is een pionier op het gebied van duurzaamheid en milieu-initiatieven in de wijnindustrie, en heeft verschillende certificeringen ontvangen voor zijn inspanningen op dit gebied.

De wijnen van Hunter's Wine zijn wereldwijd erkend en hebben talloze prijzen gewonnen op internationale wijncompetities. Het wijnhuis heeft een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Het wijnhuis heeft dan ook een grote schare trouwe fans die keer op keer genieten van de heerlijke smaken en aroma's van hun wijnen.

Hunter's Sauvignon Blanc: Een adembenemend Nieuw-Zeelands meesterwerk

Hunter's Sauvignon Blanc is een prachtige witte wijn van topkwaliteit die de kenmerkende smaken van de Marlborough-regio in Nieuw-Zeeland weerspiegelt. De Sauvignon Blanc-druif, die voor deze wijn wordt gebruikt, is een van de meest populaire druivensoorten van Nieuw-Zeeland. Het staat bekend om zijn intense aroma's en smaken van tropisch fruit, zoals passievrucht, guave en ananas, gecombineerd met een verfrissende zuurgraad die deze wijn zo aantrekkelijk maakt. Bij het proeven van Hunter's Sauvignon Blanc worden de zintuigen geprikkeld door de intense aroma's van citrusvruchten, zoals grapefruit en limoen, met subtiele tonen van verse kruiden en gras. Deze smaken worden ondersteund door de fijne zuren die deze wijn zo verkwikkend maken en die een perfecte balans bieden tussen zoetheid en zuurgraad. Deze wijn is een perfecte match met zeevruchten, salades en wit vleesgerechten. Het fruitige en verfrissende karakter van de wijn brengt de smaken van deze gerechten naar voren en zorgt voor een harmonieuze balans. Hunter's Sauvignon Blanc is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een verfijnde en elegante witte wijn die de essentie van Nieuw-Zeelandse wijnbouw weergeeft.

Hunter's Wine bestellen bij Budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl bieden wij een ruime selectie van heerlijke wijnen, waaronder de Hunter's Wine. Wij bieden gratis verzending binnen Nederland bij aankoop van minimaal 12 flessen, wat het nog makkelijker maakt om uw favoriete wijn te bestellen. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling, zodat u thuis kunt genieten van de meest smaakvolle en betaalbare wijnen die er zijn. Ontdek nu onze website en plaats uw bestelling.